A- A+
Οι πιστωτικές κάρτες της Eurobank σας κάνουν δώρο ένα ταξίδι για το Φεστιβάλ των Καννών

Διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στις Κάννες για να παρακολουθήσετε από κοντά το κινηματογραφικό φεστιβάλ, διοργανώνει η Eurobank για τους κατόχους πιστωτικών της καρτών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της τράπεζας με το σήμα Mastercard.

Για να λάβουν μέρος σε αυτόν, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν με την κάρτα τους αγορές αξίας 50 ευρώ και άνω, το διάστημα από 14/3 έως και 14/4.

Κάθε συναλλαγή αυτής της αξίας ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Τι κερδίζετε

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο τυχεροί που θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο για το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.

Συγκεκριμένα, κάθε έπαθλο περιλαμβάνει για δύο άτομα, το νικητή και ένα συνοδό, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο πολυτελές Hôtel Barrière Le Majestic και δωρεάν μετακινήσεις στην πόλη από 17.05.2024 έως 19.05.2024.

Το ταξίδι περιλαμβάνει και τις ακόλουθες εμπειρίες:

- Περιηγηθείτε στην καρδιά της παγκόσμιας αρωματοποιίας. Το μουσείο αρωματοποιίας Fragonard στην Grasse είναι ένα ανεκτίμητο ταξίδι στην ιστορία του αρώματος.

- Ζήστε την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφησης στην εμβληματική βεράντα Priceless Cannes Terrace της διάσημης Croissette.

- Προετοιμαστείτε με μια περιποίηση ομορφιάς από επαγγελματία στιλίστα, για να λάμψετε στη φωτογράφιση αλλά και στο κόκκινο χαλί.

- Απολαύστε δείπνο καλωσορίσματος σε ιδιωτική βίλα στην Croix des Gardes. Την επόμενη ημέρα έχετε δωρεάν 2 γκουρμέ γεύματα σε δημοφιλή εστιατόρια της πόλης.

- Με πρόσβαση στο κόκκινο χαλί και προσκλήσεις, για να παρακολουθήσετε αποκλειστικά προβολές ταινιών που έχουν προκριθεί στο Φεστιβάλ Καννών.