A- A+
Ποιες κάρτες προσφέρουν επιβράβευση έως 10% για κρατήσεις ξενοδοχείων

Κρατήσεις ξενοδοχείων με ενισχυμένη επιβράβευση προσφέρουν οι τράπεζες στους κατόχους των καρτών τους που θα τις χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή.

Με τον τρόπο αυτό, ο ταξιδιώτης μπορεί να πάρει πίσω έως και το 10% της αξίας της συναλλαγής του, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό το κόστος της εκδρομής του.

Οι προσφορές αυτές ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν μέσω συγκεκριμένων ηλεκτρονικών πλατφορμών και με τη χρήση ορισμένων καρτών.

Οι δύο ενεργές προσφορές

Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι ενεργές προσφορές που προσφέρουν ενισχυμένη επιβράβευση στους πελάτες των τραπεζών.

Πρόκειται για τις εξής:

- Κάρτες Eurobank

Κλείστε τη διαμονή σας σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία του Xenodoxeio.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή επί της αξίας της κράτησής σας.

Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματοις, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η προσφορά ισχύει από 19.03.2024 έως και 05.04.2024, ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει τόσο με χρεωστικές, όσο και με πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.



ADVERTISEMENT

- Κάρτες Visa όλων των τραπεζών

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέσω του Booking.com με κάρτες που φέρουν το σήμα της Visa και οι οποίες έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.

Η κράτηση μπορεί να γίνει με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, με τη χρήση του κωδικού «VISABKNG».

Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε άμεση έκπτωση από 3% έως 6%, ανάλογα με τη συνολική αξία της κράτησής σας.

Η προσφορά ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024 μέσω του booking.com/6visaeurope για καταλύματα με την ένδειξη «κερδίστε - €xx»