A- A+
Eurobank: Χαρίζει έως 150 ευρώ σε όσους ανοίξουν νέο καταθετικό λογαριασμό

Προσφορές για την προσέλκυση νέων πελατών τρέχει αυτήν την περίοδο η Eurobank, δίνοντας δώρο έως 150 ευρώ σε όσουν ανοίξουν καταθετικό λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, επιβραβεύει όσους την επιλέξουν για τράπεζα συνεργασίας, χαρίζοντας ένα χρηματικό ποσό για να πραγματοποιήσουν όποια αγορά θέλουν στους συνεργάτες της στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Μάλιστα, οι νέες ενέργειες της Eurobank δεν αφορούν μόνο συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών, όπως παλαιότερα, αλλά κάθε φυσικό πρόσωπο που θα την επιλέξει.

Ποια δώρα μοιράζει

Αναλυτικότερα, οι προσφορές της τράπεζες που τρέχουν αυτήν την περίοδο είναι οι εξής:

- Όλα τα φυσικά πρόσωπα

Όσοι γίνουν πελάτες της τράπεζας online, μέσω της υπηρεσίας Digital Customer Onboarding έως και 31.05.2024, θα κερδίζουν 25 ευρώ €πιστροφή.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να αναφέρουν στον εκπρόσωπο που θα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω video κλήσης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας τον κωδικό «25€δώρο».

Τα ευρώ €πιστροφή θα πιστωθούν σε κάρτα της Eurobank που θα εκδοθεί με το άνοιγμα του λογαριασμού και ισοδυναμούν με δωρεάν αγορές αξίας 25 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης.

Σημειώνεται ότι για την απόδοση του δώρου, ο νέος πελάτης θα πρέπει να ανοίξει το λογαριασμό «Καθημερινός λογαριασμός Plus», ο οποίος συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage.

Αυτό κοστίζει 0,6 ευρώ το μήνα και περιλαμβάνει διάφορες παροχές, όπως έκδοση και δωρεάν ανανέωση χρεωστικής κάρτας, αλλά και πληρωμή μίας πάγιας εντολής κάθε μήνα χωρίς προμήθεια.

Αν στο λογαριασμό αυτό μεταφερθεί η μισθοδοσία ή η σύνταξη του πελάτη, δεν υπάρχει κανένα κόστος.

ADVERTISEMENT

- Δημόσιοι υπάλληλοι

Όσοι μεταφέρουν τη μισθοδοσία τους στην Eurobank έως και 28.06.2024, θα κερδίσουν δύο δώρα:

Πρώτον, θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους 100 ευρώ €πιστροφή, που θα είναι διαθέσιμα για δωρεάν αγορές αξίας 100 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματγος

Δεύτερον, θα εξασφαλίσουν μόνιμη για ένα χρόνο επιβράβευση 4% σε όλες τις αγορές τους στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, καλέστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης του EuroPhone Banking για μισθοδοτούμενους στο 2109555777, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00.


- Συνταξιούχοι

Εάν είστε συνταξιούχος ή απόστρατος και μεταφέρετε τη σύνταξή σας στην Eurobankε, είτε είστε ήδη πελάτης της ή όχι, κερδίζετε:

- 150 ευρώ €πιστροφή, εάν ολοκληρώσετε τη διαδικασία της μεταφοράς εξ αποστάσεως ή 100 ευρώ αν επιλέξετε ένα κατάστημα της τράπεζας για την εξυπηρέτησή σας ή την ολοκληρώσετε τηλεφωικά

- Μόνιμη για ένα χρόνο επιβράβευση 4% σε όλες τις αγορές τους στα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.

Η μεταφορά της σύνταξης μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

- Από το κινητό ή τον υπολογιστή σας

Κάνετε την αίτηση μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App, επιλέγοντας το λογαριασμό, στον οποίο θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας.

Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης και επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας, προτού ολοκληρώσετε την αίτησή σας.

- Σε κατάστημα ή τηλεφωνικά

Πηγαίνεται με ραντεβού σε ένα κατάστημα Eurobank ή τηλεφωνείτε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης: για συνταξιούχους στο στο 2109555777, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.