A- A+
Έρχονται νέες προσφορές επιβράβευσης για αγορές με κάρτα μαζί με τις εκπτώσεις

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτα θα λανσάρουν τις επόμενες ημέρες οι τράπεζες για τους πελάτες τους, καθώς ξεκινά η εκπτωτική περίοδος.

Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές μπορούν να έχουν διπλό κέρδος. Τόσο από τις μειωμένες τιμές λόγω των εκπτώσεων, όσο και μέσω της υψηλής ανταμοιβής που θα κερδίζουν στην κάρτα τους.

Το κέρδος

Το ποσοστό της επιβράβευσης θα φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και το 20%.

Δηλαδή το 1/5 της αξίας μίας συναλλαγής θα επιστρέφεται στον κάτοχο της κάρτας για χρήση σε επόμενες αγορές.

Για μία ακόμη χρονιά κατά την περίοδο των εκπτώσεων την τιμητική τους αναμένεται να έχουν τα είδη τεχνολογίας και ένδυσης, κλάδοι στους οποίους θα δούμε τα μεγαλύτερα ποσοστά επιβράβευσης.

ADVERTISEMENT

Η εξαργύρωση

Οι πόντοι ή τα ευρώ που συγκεντρώνει ο κάτοχος της κάρτας ισοδυναμούν με πραγματικό χρήμα.

Κι αυτό διότι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος ανταμοιβής πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Εξάλλου, στα βασικά συστήματα επιβράβευσης των τραπεζών, η εξαργύρωσή τους μπορεί να γίνει σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα ή καύσιμα.

Ως εκ τούτου, η ανταμοιβή οδηγεί σε εξοικονόμηση χρημάτων για το νοικοκυριό, καθώς αντί να χρησιμοποιεί τα ετρώ που έχει στην τράπεζα, ξοδεύει το προϊόν της επιβράβευσης που έχει λάβει από τις προηγούμενες αγορές με κάρτα.

Μειώνετε συντονισμένοι στο Moneyonline.gr για να ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες προσφορές των τραπεζών.

Θα βρείτε όλες τις προσφορές επιβράβευσης στο εργαλείο σύγκρισης προϊόντων που είναι διαθέσιμο σε όλους.