A- A+
Επιβράβευση 20% στις αγορές PC, laptops και οθονών από το ΠΛΑΙΣΙΟ με όλες τις κάρτες Eurobank

Επιβράβευση 20% προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της που θα πραγματοποιήσουν αγορές ειδών για υπολογιστές το επόμενο διάστημα στην αλυσίδα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η προσφορά ισχύει για αγορές desktop, laptop και monitor συνολικής αξίας από 199 ευρώ και πάνω στο Πλαίσιο, είτε στα φυσικά καταστήματα ή στο e-shop της αλυσίδας ή online.

Πόσο κερδίζετε

Εφόσον ολοκληρώσετε την αγορά σας το διάστημα από 8 έως 19 Μαρτίου 2023 θα κερδίζετε το 20% της αξίας της σε ευρώ €πιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα ευρώ ανταμοιβής που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Η απόδοση της επιβράβευσης

Κατά τον χρόνο της συναλλαγής σας σε περίπτωση αγοράς στα καταστήματα Πλαίσιο ή εντός 3 έως 4 εργάσιμων ημερών σε περίπτωση αγοράς online ή τηλεφωνικά, κερδίζετε 1% €πιστροφή, που είναι το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Το υπόλοιπο 19% επί της αξίας της αγοράς σας, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 13.04.2023.

Σημειώνεται ότι από την ενέργεια εξαιρούνται υπολογιστές Apple, refurbished PCs και προϊόντα από τις κατηγορίες: Χτίσε το PC σου και Business PCs.