A- A+
Δώρα από τις τράπεζες σε όσους αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα - Όλες οι προσφορές

Δώρα δίνουν ή κληρώνουν οι τράπεζες σε όσους αποκτήσουν το επόμενο διάστημα νέα πιστωτική κάρτα μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Οι νέες προσφορές, που ενεργοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, είναι κατά βάση συνδεδεμένες με τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών.

Με την απόκτηση της νέας κάρτας και σε ορισμένες περιπτώσεις μετά την πραγματοποίηση μίας οποιασδήποτε συναλλαγής ή αγορών συγκεκριμένης αξίας, πιστώνεται στο λογαριασμό του πελάτη το δώρο.

Οι ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για απόκτηση νέας πιστωτικής κάρτας αυτήν τη στιγμή είναι οι εξής:

Alpha Bank

Η νέα προσφορά ισχύει τόσο για χρεωστικές, όσο και για πιστωτικές κάρτες Aegean Bonus Visa, για αιτήσεις έως 31/3/2023.

Για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και το τέλος Μαρτίου, η Alpha Bank προσφέρει 20% έκπτωση στην επόμενη πτήση σας με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Το εκπτωτικό κουπόνι θα προστεθεί άμεσα στον Miles+Bonus λογαριασμό σας με την ενεργοποίηση της κάρτας σας, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έγκρισης και έκδοσής της.

Η προσφορά ισχύει για:

- Πτήσεις εσωτερικού ή διεθνείς, για απλή μετάβαση ή με επιστροφή
-  Έως 9 επιβάτες στην ίδια κράτηση

Το κουπόνι ισχύει για κρατήσεις στο aegeanair.com, το olympicair.com ή μέσα από το AEGEAN App έως 31.05.2023, για πτήσεις έως 31.12.2023.


Eurobank

Για όσους κάνουν online αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή έως και 15.04.2023 η τράπεζα δίνει δώρο.

Εάν κάνετε αγορές συνολικής 50 ευρώ και πάνω έως και 31.05.2023 με τη νέα κάρτα σας, κερδίζετε 30 ευρώ €πιστροφή.

Η ανταμοιβή πιστώνεται στο λογαριασμό €πιστροφή και μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.


ADVERTISEMENT


Εθνική Τράπεζα

Υποβάλλοντας αίτηση για απόκτηση της νέας πιστωτικής κάρτας μέσω του Digital Banking έως 7 Απριλίου 2023, λαμβάνετε μέρος αυτόματα στο διαγωνισμό που διοργανώνει η τράπεζα.

Από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί διεκδικείτε:

  • 1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης
  • 2 ηλεκτρικά ποδήλατα

Επιπλέον, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξετε κερδίζετε από 2.000 έως 10.000 go4more πόντους, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος go4more.


Τράπεζα Πειραιώς

Στις online αιτήσεις νένων πιστωτικών καρτών η τράπεζα προσφέρει δώρο 10.000 yellows για κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow ή τριπλάσιους welcome πόντους στις υπόλοιπες κάρτες.

Το δώρο αποδίδεται μετά την πρώτη αγορά με τη νέα κάρτα, η οποία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 10 Απριλίου 2023.

Στην περίπτωση του yellow η αξία του δώρου ανέρχεται σε 20 ευρώ και η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε οποιοδήπτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης.