A- A+
Νέες προσφορές επιβράβευσης με όφελος ως 20% πληρώνοντας με κάρτα - Οι καμπάνιες ανά τράπεζα

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτα ενεργοποίησαν οι τράπεζες τις τελευταίες ημέρες, προσφέροντας ανταμοιβή έως και 20% στους πελάτες τους.

Οι τελευταίοι, επιλέγοντας τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για την πραγματοποίηση των αγορών τους, παίρνουν πίσω ένα σημαντικό μέρος της αξίας της συναλλαγής.

Η ανταμοιβή μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί σε οποιοδήπτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Όλες οι προσφορές

Αναλυτικότερα, οι ενεργές προσφορές αυτής της περιόδου είναι οι εξής:

Alpha Bonus

- ΚΩΤΣΟΒΩΛΟΣ

1. Η τράπεζα προσφέρει δώρο 50.000 ή 75.000 Bonus πόντους, πέραν της μόνιμης επιβράβευσης με κάθε αγορά smartphone Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra.

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως 10/4 βάσει της αναγραφόμενης τιμής του προϊόντος. Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15/5.


2. Κερδίζετε δώρο 20.000 Bonus πόντους πέραν της μόνιμης επιβράβευσης με την αγορά της νέας κονσόλας Sony Play Station 5.

Η προσφορά ισχύει για αγορές 31/3, ενώ οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στο λογαριασμό σας στις 15/5.


ADVERTISEMENT


  • Eurobank - €πιστροφή

- ΠΛΑΙΣΙΟ

Κερδίζετε το 20% της αξίας των αγορών σας σε ευρώ €πιστροφή αν αγοράσετε desktop, laptop και monitor συνολικής αξίας από 199 ευρώ και πάνω.

Η προσφορά ισχύει από 8 έως 19 Μαρτίου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα Eurobank συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης.


  • Εθνική Τράπεζα - go4more

- Πολυκαταστήματα notos / notos.gr

Κερδίζετε έως το 15% της αξίας των αγορών που θα πραγματοποιήσετε είτε στο φυσικό κατάστημα ή στο e-shop της εταιρείες έως και τις 11/3.

Συγκεκριμένα, το όφελος ανέρχεται σε 60 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (15%) με χρήση πιστωτικής κάρτας και σε 40 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (10%) με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.


ADVERTISEMENT


  • Τράπεζα Πειραιώς - yellow

- Κινηματογράφοι

Κερδίζετε το 20% της αξίας των εισιτηρίων σε οποιαδήποτε κινηματογραφική αίθουσα και για όποια ταινία θέλετε σε yellows.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31/3, αποκλειστικά για τους χρήστες του yellow app, που θα πληρώσουν για τα εισιτήρια με την πιστωτική τους κάρτα.

Το όφελος ανέρχεται σε 100 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.