A- A+
Επιβράβευση 20% σε όλα τα εστιατόρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πιστωτικές κάρτες της Τρ. Πειραιώς

Επιβράβευση 20% σε όλα τα εστιατόρια στην Ελλάδα θα προσφέρει την ερχόμενη εβδομάδα η Τράπεζα Πειραιώς στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών.

Η προσφορά αφορά τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow και θα τεθεί σε ισχύ για μία ημέρα, την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πόσο κερδίζετε

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, έως του ποσού των 300 ευρώ, όποιο εστιατόριο κι αν επιλέξετε.

Για παράδειγμα αν η συναλλαγή διαμορφώνεται σε 100 ευρώ θα κερδίσετε 10.000 yellows, τα οποία αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές ύψους 20 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Για συναλλαγές άνω του ποσού των 300 ευρώ, κερδίζετε 30.000 yellows, ήτοι ανταμοιβή 60 ευρώ για τα πρώτα 300 ευρώ και για το υπερβάλλον ποσό 1 yellow για κάθε 1 ευρώ.

Άρα αν η συναλλαγή φτάσει τα 400 ευρώ θα κερδίσετε συνολικά 30.400 yellows, που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές 60,4 ευρώ.

Η απόδοση των yellows θα πραγματοποιηθεί έως και τα μέσα Μαρτίου και στη συνέχεια θα μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες με το yellow επιχειρήσεις.

ADVERTISEMENT

Οι προϋποθέσεις

Προσοχή όμως! Για να κερδίσετε την επιβράβευση που αναλύθηκε παραπάνω, θα πρέπει να είστε χρήστης του yellow app, της εφαρμογής για κινητά του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το να την κατεβάσετε στη συσκευή σας θα πρέπει να κάνετε σύνδεση στην εφαρμογή.

Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση των κωδικών που χρησιμκοποιείτε για είσοδο στο e-banking της τράπεζας, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να ενεργοποιήσετε και τον βιομετρικό έλεγχο που υποστηρίζει το κινητό σας.

Η σύνδεση θα πρέπει να έχει γίνει πριν την πληρωμή σας σε εστιατόριο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.