A- A+
Προσφορές από τις τράπεζες για ταξίδια αν πληρώσετε με τις κάρτες τους

Ταξίδια με προνομιακούς όρους, πληρώνοντας με την κάρτα τους, μπορούν να κλείσουν οι πελάτες των τραπεζών μέσω των νέων προσφορών επιβράβευσης.

Με τον τρόπο αυτό οι κάτοχοι καρτών μπορούν να οργανώσουν τις διακοπές τους εξασφαλίζοντας έκπτωση ή παίρνοντας πίσω ένα ποσοστό της αξίας της κράτησής τους.

Οι προσφορές που ενεργοποιήθηκαν αφορούν σε ξενοδοεχεία, τουριστικά πρακτορεία και αεροπορικές εταιρείες και θα βρίσκονται σε ισχύ τις επόμενες εβδομάδες.

Όλες οι προσφορές

Αναλυτικότερα, οι ευκαιρίες για κρατήσεις με προνομιακούς όρους ανά πρόγραμμα επιβράβευσης είναι οι εξής:

Alpha Bonus

Το διάστημα από 13 έως 27 Οκτωβρίου οι κάτοχοι καρτών Bonus μπορούν να προχωρήσουν σε εξαργυρώσεις με τους μισούς Bonus πόντους στους ακόλουθους συνεργάτες του προγράμματος:


ADVERTISEMENT


Eurobank - €πιστροφή

Κλείστε τη διαμονή για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία του Xenodoxeio.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 13.10.2023 έως και 22.10.2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.



ADVERTISEMENT

Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Οι κάτοχοι όλων των καρτών yellow θα κερδίζουν διπλάσια επιβράβευση για κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του yellowholidays.gr powered by Booking.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από 10/10 έως 30/11/2023 και για διαμονή με check out ως και τις 03/12/2023.

Το όφελος ανέρχεται σε 20 yellows ανά 1 ευρώ αγορών, που αντιστοιχούν στο 4% της αξίας της συναλλαγής.

Μοναδική προϋπόθεση είναι κατά τη διάρκεια της κράτησης να συμπληρώσετε στο ειδικό πεδίο τον προσωπικό σας Κωδικό yellow ή το κινητό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα.