A- A+
Επικοινωνία με βιντεοκλήση και για τους business πελάτες της Τράπεζα Πειραιώς

Τη δυνατότητα ολοκληρωμένης εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης μέσω video κλήσης και απόκτησης προϊόντων με ψηφιακή υπογραφή, προσφέρει πλέον η Τρ. Πειραιώς σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Η νέα υπηρεσία ενεργοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και συμπληρώνει το video-banking που λειτουργεί ήδη για πελάτες της τράπεζας που ανήκουν στην κατηγορία personal banking.

Πώς λειτουργεί

Πρόκειται για ένα νέο τρόπος επικοινωνίας, ενημέρωσης και απόκτησης τραπεζικών προϊόντων.

Πλέον όλα αυτά μπορούν να γίνει χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο για τις τραπεζικές σας εργασίες, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και με ασφάλεια, σαν να ήσαστε στην τράπεζα.

Μέσω του τραπεζικού σας συνεργάτη μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση για τις συναλλαγές σας, περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας, καθώς και να προχωρήσετε στην απόκτηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιθυμείτε, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

ADVERTISEMENT

Πλεονεκτήματα

Αναλυτικότερα, με τη νέα υπηρεσία απολαμβάνετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα::

- Άμεση και εξατομικευμένη επικοινωνία με τον τραπεζικό σας συνεργάτη

- Απόκτηση τραπεζικών προϊόντων απλά και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεστε (τα προϊόντα που υποστηρίζονται την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι χρηματοδοτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά, παρέχοντας τη δυνατότητα να υπογράφονται ψηφιακά/εξ αποστάσεως οι σχετικές συμβάσεις)

- Εξυπηρέτηση χωρίς να μεταβείτε σε κατάστημα

- Συναλλαγές με απόλυτη ασφάλεια με αξιοποίηση της τεχνολογίας ψηφιακής υπογραφής

ADVERTISEMENT


Τι απαιτείται να έχετε

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία θα πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

- Να έχετε ενεργούς κωδικούς στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.

- Να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Microsoft Teams στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή στο κινητό σας (αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, αρκεί να σας έχει αποσταλεί link από τον τραπεζικό σας συνεργάτη).

Έτσι, με ένα click, ο τραπεζικός σας συνεργάτης θα βρεθεί στην οθόνη σας και θα ολοκληρώσετε μαζί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για ξεκινήσετε λοιπόν επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον τραπεζικό σας συνεργάτη για να προγραμματίσετε την επόμενη συνάντησή σας.