A- A+
Επενδύστε στις αγορές από το κινητό σας μέσω των τραπεζών - Όλες οι υπηρεσίες

Με μεγάλη μερίδα των καταθετών να βρίσκεται σε αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών για τα χρήματά του, με στόχο μία ικανοποιητική απόδοση, η ανάγκη για άμεσες συναλλαγές καθίσταται πιο επιτακτική.

Αρκετά χρόνια παλαιότερα για να προχωρήσει κάποιος στην αγορά μίας μετοχής, τις περισσότερες φορές έδινε τη σχετική εντολή τηλεφωνικά και στη συνέχεια το στέλεχος της χρηματιστηριακής προχωρήσει στην πράξη.

Σήμερα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών, όλα μπορούν να γίνουν σε πραγματικό χρόνο είτε μέσω του υπολογιστή ή μέσω του κινητού μας τηλεφώνου.

Οι υπηρεσίες ανά τράπεζα

Οι 4 συστημικοί όμιλοι παρέχουν την ευχέρεια για online συναλλαγές επενδύσεων στους πελάτες τους μέσω των κλασικών υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής ή με online πλατφόρμες που μπορούν εύκολα να παίξουν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Αναλυτικότερα, είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες υπηρεσίες:

Εθνική τράπεζα

Μέσω e-banking και mobile banking μπορείτε να διαβιβάζετε τις εντολές σας για συναλλαγές σε μετοχές στα χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου.

Το ίδιο φυσικά μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή με επίσκεψη σε ένα κατάστημα.

Συγκεκριμένα μπορείτε να:

  • Διαβιβάζετε εντολές αγοράς ή πώλησης μετοχών ΧΑ/ΧΑΚ μέσω Digital Banking
  • Συμμετέχετε σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και λοιπές εταιρικές πράξεις εισηγμένων εταιρειών
  • Καταθέτετε αίτηση προεγγραφής σε Δημόσιες Προσφορές και Προτάσεις που πραγματοποιούν εταιρείες εισηγμένες στα ΧΑ και ΧΑΚ
  • Ενημερώνεστε δωρεάν για την τρέχουσα αποτίμηση των επενδύσεών σας

Alpha Bank

Αποκτάτε εύκολη πρόσβαση στις χρηματιστηριακές αγορές με την υπηρεσία AlphaTrade, η πλατφόρμα της οποίας παρέχεται για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά.

Εντολές μπορείτε να δώσετε εντολές μέσω τηλεφώνου, ενώ υπάρχει η ευχέρεια για συναλλαγές μέσω αυτοματοποιημένου τηλεφωνικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις ακόλουθες εργασίες και να έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα:

  • Διαβίβαση εντολών (αγορές, πωλήσεις)
  • Διαχείριση εντολών και χαρτοφυλακίων
  • Πλήρης εικόνα της αγοράς
  • Γραφήματα και θεμελιώδη μεγέθη
  • Οικονομικές αναλύσεις
  • Εγχώριες και διεθνείς ειδήσεις


Η πρόσβασή σας στο Alpha Web Trading και στο Alpha Web Trading γίνεται με το User ID και το Password που χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας.


ADVERTISEMENT


Eurobank

Διαθέτει την ηλεκτρονική πλατφόρμα eurobanktrader της Eurobank Equities, μέσω της οποίας εκτελείτε online τις επενδυτικές συναλλαγές σας και παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιό σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μπορείτε να συνδέεστε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eurobanktrader από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας.

Επίσης, μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα από οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς προηγούμενη εγκατάσταση της εφαρμογής.

Αναλυτικότερα, επενδύετε online σε όποια κατηγορία επενδυτικών προϊόντων επιθυμείτε στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές:

  • Ελληνικές και διεθνείς μετοχές
  • Συνάλλαγμα: Πάνω από 150 ζεύγη ισοτιμιών
  • Παράγωγα

Τράπεζα Πειραιώς

Η υπηρεσία παρέχεται απευθείας μέσω των υπηρεσιών winbank web, winbank app και τηλεφωνικά μέσω phone banking.

Προσφέρει on-line χρηματιστηριακές συναλλαγές και υπηρεσίες αγοραπωλησιών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και σε διεθνή χρηματιστήρια.

Συγκεκριμένα, μέσω των winbank web και phone banking μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε 31 επιλεγμένα διεθνή χρηματιστήρια στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Ωκεανία (Αυστραλία) και την Αφρική όλο το 24ωρο.

Σημειώνεται ότι μπορείτε να παρακολουθείτε και να διενεργείτε τις χρηματιστηριακές συναλλαγές σας και μέσω του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας.