A- A+
Επενδύσεις online σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια απευθείας από το e-banking της Eurobank

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν αμοιβαία κεφάλαια ή μετοχές της επιλογής τους από το χώρο τους μέσω του e-banking, δίνει πλέον η Eurobank στους πελάτες της.

Η εντολή δίνεται άμεσα και η Eurobank αναλαμβάνει τα πάντα για την χρεώση του λογαριασμού που θα επιλέξετε και την αγορά των επενδυτικών προϊόντων.

Έτσι, μπορείτε άμεσα να μετατρέψετε καταθέσεις σε επενδύσεις, με στόχο μία καλύτερη απόδοση για τα χρήματά σας, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα και τον κίνδυνο που αναλαμβάνετε.

Εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως

Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας, μετά την είσοδο στο e-banking, κάντε κλικ στο οριζόντιο βασικό μενού στην επιλογή Online προϊόντα και στη συνέχεια «Μετοχές» ή «Αμοιβαία Κεφάλαια».

Για την αγορά μπορείτε να επισκευθείτε σύμβουλο της Eurobank σε κατάστημα, κατόπιν ραντεβού για τον προσδιορισμό του προφίλ σας και τη διαμόρφωση του νέου σας χαρτοφυλακίου.

Επιπλέον, όσοι είναι personal πελάτες μπορούν να συνομιλήσουν με το σύμβουλό τους online μέσω του video banking και να καθοδηγηθούν για τη χρήση της υπηρεσίας.

Εξάλλου, η Eurobank προσφέρει ένα online εργαλείο προσδιορισμού του προφίλ σας, προτείνοντας χαρτοφυλάκια, με εκτίμηση τόσο για τη δυνητική απόδοση, όσο και για το ενδεχόμενο απώλειας των χρημάτων σας.