A- A+
Δωροεπιταγές 200 ευρώ μοιράζει η Alpha Bank σε όσους κατεβάσουν το m-banking στο κινητό τους

Κλήρωση με πλούσια δώρα διοργανώνει η Alpha Bank για όσους πελάτες της κατεβάσουν την εφαρμογή Mobile Banking στη συσκευή τους το επόμενο διάστημα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι μη συνδρομητές e-banking της τράπεζας, που θα κατεβάσουν το myAlpha Mobile app από 03.07.2023 έως 31.07.2023.

Δηλαδή, δεν μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν ήδη αποκτήσει κωδικούς των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών στο παρελθόν.

Το έπαθλο

Οι νέου συνδρομητές λοιπόν, μόλις δημιουργήσουν κωδικούς σύνδεσης και συνδεθούν για πρώτη φορά στην εφαρμογή, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση.

Από αυτήν θα αναδειχθούν 50 τυχεροί, που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί στα πολυκαταστήματα Attica.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου και οι νικητές θα ενημερωθούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος τηλεφωνικά, στο κινητό που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους στο e-banking.

Βασικές λειτουργίες

Σημειώνεται ότι μέσω του MyAlpha mobile έχετε τις εξής δυνατότητες:

- Απόλυτος έλεγχος από το κινητό σας

Με μια ματιά έχετε πλήρη εικόνα όλων των προϊόντων σας στην Alpha Bank και τις άλλες τράπεζες που συνεργάζεστε.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνετε τα στοιχεία σας απευθείας από το κινητό σας μέσα από το gov.gr χωρίς να πάτε σε κατάστημα.

- Online πληρωμές και προϊόντα στη στιγμή

Κάνετε εύκολα πληρωμές και μεταφέρετε έως 500 ευρώ την ημέρα στις επαφές του κινητού σας χωρίς χρέωση και χωρίς να ξέρετε τον λογαριασμό τους.

Αποκτάτε online τα τραπεζικά προϊόντα που χρειάζεστε και με 3 βήματα έχετε το myAlpha Quick Loan στον λογαριασμό σας.

- Ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Ανοίγετε το app γρήγορα και με ασφάλεια με βιομετρικά στοιχεία ή PIN. Λαμβάνετε push notifications για να εγκρίνετε online συναλλαγές, και να ενημερώνεστε για κινήσεις σε κάρτες και αλλαγές σε ρυθμίσεις. Απενεργοποιείτε και ενεργοποιείτε την κάρτα σας όποια στιγμή θέλετε.