A- A+
Δώρο 50 ευρώ κάνει η Eurobank σε όσους την προτιμήσουν για λογαριασμό σύνταξης ή μισθοδοσίας

Στην επιβράβευση όσων την προτιμήσουν για το λογαριασμό μισθοδοσίας ή συνταξής τους προχωρά η Eurobank με νέα προσφορά που θα ισχύει ως το τέλος του έτους.

Συγκεκριμένα, όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μεταφέρουν στην τράπεζα το λογαριασμό της μισθοδοσίας τους στην τράπεζα μέχρι το τέλος του 2020, θα κερδίσουν 50 ευρώ €πιστροφή, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τα ψώνια τους σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης καρτών της Eurobank.

Το ίδιο ισχύει και για τους λογαριασμούς μισθοδοσίας ή σύνταξης των εργαζομένων ή συνταξιούχων από τις Ένοπλες Δυνάμεις ή όλα τα σώματα ασφαλείας.

Επιτόκια και προνόμια στα ψώνια

Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα ισχύει και προνομιακό επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000 ευρώ του λογαριασμού.

Ταυτόχρονα, οι ένστολοι και οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας θα κερδίσουν 5% επιστροφή σε ευρώ από τα σουπερμάρκετ και τα πρατήρια καυσίμων του προγράμματος (Σκλαβενίτης, ΕΚΟ, μασούτης, Χαλκιαδάκης).

Σημειώνεται ότι σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι δυνατή η επιλογή οποιασδήποτε τράπεζας χωρίς κανένα περιορισμό για τους δικαιούχους. Έτσι, μπορεί ο καθένας να επιλέξει το πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο θα πιστώνονται κάθε μήνα τα χρήματά του.