A- A+
Eurobank: Κερδίστε 5% στο σούπερ μάρκερ και για καύσιμα για 1 χρόνο μέσω μισθοδοσίας / σύνταξης

Όφελος 5% για 1 χρόνο σε συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων θα έχουν όσοι συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι μεταφέρουν το λογαριασμό τους στη Eurobank.

Συγκεκριμένα, μεταφέροντας στην Eurobank τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας από 07/01 έως 31/03 έχετε για 1 χρόνο 5% €πιστροφή σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, μασούτης και Χαλκιαδάκης.

Υψηλά επιτόκια

Επιπλέον κερδίζετε από το υψηλότερο επιτόκιο στην κατάθεση και από έξτρα παροχές. Συγκεκριμένα:

- Για εσάς που είστε δημόσιοι υπάλληλοι

Με το πρόγραμμα Μισθοδοσία Προνόμιο έχετε σήμερα 0,70% επιτόκιο για τα πρώτα 1.000€ στον λογαριασμό μισθοδοσίας σας στην Eurobank και δυνατότητα υπερανάληψης με τα πρώτα 150€ άτοκα / μήνα.

- Για εσάς που είστε συνταξιούχοι

Με το πρόγραμμα σύνταξης Για εμένα έχετε σήμερα επιτόκιο 0,70% για τα πρώτα 1.000€ στον λογαριασμό σύνταξής σας και παροχές υγείας με 49€ τον χρόνο από την Eurolife ERB Ασφαλιστική.

Πρόγραμμα €πιστροφή

Ο λογαριασμός σας συνδέεται με χρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Με αυτήν κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το όφελος αυτό είναι επιπλέον του 5% που ισχύει στα σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια καυσίμων που προαναφέρθηκαν.

Εύκολη μεταφορά μισθοδοσίας ή σύνταξης

Η διαδικασία μεταφοράς του λογαριασμού στη Eurobank είναι απλή.

Ανοίγετε λογαριασμό στη Eurobank και τον δηλώνετε στην υπηρεσία σας. Για μεταφορά σύνταξης χρειάζεται ο ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ σας ή ενημερωτικό σημείωμα της σύνταξής σας.
Έκδοση χρεωστικής κάρτας

Για τις καθημερινές αγορές σας, συνδέετε τον λογαριασμό μισθοδοσίας ή σύνταξής σας με χρεωστική κάρτα που αποκτάτε την ίδια ημέρα. Με την κάρτα σας κερδίζετε καθημερινά από το πρόγραμμα €πιστροφή.

Ενώ για να διαχειρίζεστε εύκολα τον λογαριασμό σας, αποκτάτε κωδικούς e-Banking. Έτσι, κάνετε πάνω από 1.200 συναλλαγές γρήγορα, με ασφάλεια και μικρότερο κόστος.

Συγκρίνετε σε 1΄ όλους τους λογαριασμούς μισθοδοσίας / αύνταξης