A- A+
Dine Athens: Ειδικά μενού σε 130+ εστιατόρια της Αθήνας με έκπτωση 10% με κάρτες Alpha Bank Mastercard

Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας πήρε το Dine Athens από την Alpha Bank και τη Mastercard, προσφέροντας στο αθηναϊκό κοινό πρόσβαση σε ειδικά μενού στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Συγκεκριμένα, λόγο της μεγάλης ζήτησης, αποφασίστηκε η παράταση του Dine Athens έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Η εκδήλωση σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας και να επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές.

Ο κατάλογος των εστιατορίων ξεπερνά τα 130, περιλαμβάνει όλα τα νέα ονόματα στον χώρο της εστίασης και μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη κουζίνας.

Τα μενού

Στα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Dine Athens by Alpha Bank, προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα
μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30, €60, καθώς και €80 ανά άτομο σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin.

Αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% στο ποσό της πληρωμής.

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν διεθνή, ελληνική, ελληνική δημιουργική, ιταλική, γαλλική, μεσογειακή και μεξικάνικη κουζίνα αλλά και fusion, ασιατική, ταϊλανδέζικη, ινδική, λατινοαμερικάνικη, περουβιανή, ιαπωνική, τσέχικη-σλοβάκικη και American style-burgers.

Φυσικά, δεν λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές.

ADVERTISEMENT

Αποκλειστικά events

Παράλληλα, οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να λάβουν μέρος σε αποκλειστικά
events και γευστικές εμπειρίες, όπως μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (cooking masterclasses), οινογευσίες (wine tasting journeys), meet the chef dining experiences και Michelin Star Chef Nights.

Επιπλέον, στα πολλά παράλληλα events και masterclasses έχει προστεθεί η μοναδική ευκαιρία για ένα complimentary δείπνο δύο ατόμων σε εστιατόρια με αστέρι Michelin, συνθέτοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία ειδικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard.

Επίσης, στο πλαίσιο των dine art experiences συνδυάζονται η γνώση και η γαστρονομία, μέσα από ξενάγηση και γεύμα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Online κρατήσεις

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους
στα εστιατόρια και στις ειδικές εκδηλώσεις που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.