A- A+
Dine Athens: 100 εστιατόρια με ειδικά μενού από 15 ευρώ - Έκπτωση 10% με κάρτες Alpha Bank

Ξεκίνησε την 1η Μαρτίου για 7η συνεχή χρονιά η γαστρονομική εκδήλωση Dine Athens by Alpha Bank, στην οποία συμμετέχουν 100 εστιατόρια.

Δίνεται η ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας και να επωφεληθεί από προνομιακές τιμές σε 100 και πλέον εστιατόρια.

Πολυάριθμες επιλογές μέσα από δεκάδες διαφορετικές κουζίνες, πολλά παράλληλα events και masterclasses συνθέτουν για μία ακόμα χρονιά την εικόνα του φετινού Dine Athens by Alpha Bank.

Τα ειδικά μενού

Στα εστιατόρια που συμμετέχουν στο γαστρονομικό γεγονός, προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού
στις προκαθορισμένες τιμές των 15, 30, 60 και 80 ευρώ σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%, εφόσον τις χρησιμοποιήσουν για την πληρωμή.

Χαρακτηριστική είναι και φέτος η μεγάλη ποικιλία στις διαφορετικές κουζίνες (διεθνή, γαλλική, ελληνική,
μεσογειακή, ιταλική, μεξικάνικη, ιαπωνική, κ.ά.), με vegetarian και vegan επιλογές αλλά και νέες προσθήκες στα cooking masterclasses.

Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για τα παιδιά, το masterclass με θέμα την ουσιαστική μείωση της σπιτικής σπατάλης τροφίμων, τον βιώσιμο τρόπο μαγειρικής και διατροφής αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού στην κουζίνα μας.

ADVERTISEMENT

Γαστρονομικά events

Επίσης, οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να λάβουν μέρος στα γαστρονομικά
events που διοργανώνονται και να απολαύσουν αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες, όπως μαθήματα
μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (cooking masterclasses), οινογευσίες (wine tasting journeys), meet the
chef dining experiences και dine art experiences.

Πολύ σημαντική προσθήκη στα αποκλειστικά events είναι η έλευση του διεθνούς φήμης Michelin Star Chef Rafael Cagali (Global Star Chef Nights) στο εστιατόριο «Σπονδή», αποκλειστικά για το Dine Athens 2023.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια και στις ειδικές εκδηλώσεις που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.