A- A+
Διαγωνισμός: Πληρώστε σε οποιοδήποτε φούρνο με κάρτα Visa και διεκδικήστε 1.000 ευρώ

Νέος διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για τους κατόχους των καρτών Visa όλων των τραπεζών, που θα τις χρησιμοποιήσουν για αγορές σε φούρνους.

Χρησιμοποιήστε τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa οποιασδήποτε τράπεζας για τις αγορές σας σε φούρνους και μπορεί να είστε ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν μετά από κλήρωση, 1.000 ευρώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι κάνουν αγορές από 16/3/2020 έως και 30/4/2020 σε καταστήματα που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα της Visa ως φούρνοι.

Διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή στο Διαγωνισμό. Ειδικότερα, κάθε αγορά με Κάρτα Visa εντός της Διάρκειας της Προωθητικής Ενέργειας θα λαμβάνει από 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Πώς θα πάρετε το έπαθλο

Οι 50 νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση στις 29/05/2020 μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών.

Το ποσό της επιβράβευσης θα πιστωθεί στην Κάρτα Visa με την οποία πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή (ή σε περίπτωση χρεωστικής Κάρτας Visa, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό των νικητών που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα.

Αυτό θα γίνει εντός 2 μηνών από την λήξη της Προωθητικής Ενέργειας, ενώ θα εμφανίζεται στην κίνηση της Κάρτας με την ένδειξη “Visa Gift_More on visa.gr”