A- A+
Αυξήσατε τις αγορές στο σούπερ μάρκετ; Ποια αλυσίδα συμφέρει με την κάρτα σας

Αυξημένη είναι η κίνηση στα σούπερ μάρκετ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς αρκετός κόσμος έσπευσε να προμηθευτεί τα απαραίτητα.

Ο πανικός αναμφίβολα είναι κακός σύμβουλος. Με βάση όσα λένε οι επιστήμονες το μόνο που έχουν να κάνουν οι πολίτες για να προστατευτούν είναι να τηρούν τα βασικά μέτρα υγιεινής.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε αύξηση του τζίρου σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που προχώρησαν σε έκτακτες αγορές τροφίμων και ειδών καθαρισμού.

Με αφορμή την άνοδο των πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ, το Moneyonline ετοίμασε έναν οδηγό για το πώς μπορείτε να έχετε όφελος από τις αγορές σας.

Εκτός αυτού, μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές 1.000 προϊόντων που πωλούνται σε σούπερ μάρκετ, μέσω του online παρατηρητηρίου του υπουργείου Ανάπτυξης. Πληροφορίες εδώ

Η χρήση των καρτών

Βασική προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας.

Κάθε πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργάζεται με συγκεκριμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, προσφέροντας ενισχυμένη επιβράβευση σε όσους κάνουν χρήση της κάρτας τους.

Από την άλλη τα περισσότερα συστήματα ανταμοιβής που δεν συνεργάζονται με σούπερ μάρκετ, προσφέρουν στους κατόχους των καρτών επιβράβευση για αγορές σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου.

Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίζουν μόνιμα έως και το 4% των αγορών τους σε ευρώ ή πόντους.

Το ποσοστό αυτό μάλιστα μπορεί να αυξάνεται σε έως και διπλάσια επίπεδα σε περιόδους προσφορών που λανσάρουν οι τράπεζες.

Η ανταμοιβή αυτή αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη χρηματική αξία, καθώς με την εξαργύρωσή της σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σε επόμενες αγορές, ο καταναλωτής πληρώνει τελικά λιγότερο ή και καθόλου για επόμενες αγορές.

Τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών συνεργάζονται με τις ακόλουθες αλυσίδες:

Παράδειγμα

Για παράδειγμα, μία μέση οικογένεια πραγματοποιεί κάθε μήνα περί τα 500 ευρώ σε αγορές στο σούπερ μάρκετ. Δηλαδή 6.000 ευρώ το χρόνο.

Εφόσον επιλέξει την επιχείρηση από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ που συνεργάζεται με την τράπεζά του, μπορεί να κερδίσει έως και 240 ευρώ το χρόνο.

Η ανταμοιβή αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί σαν να πρόκειται για πραγματικό χρήμα στις συνεργαζόμενες με κάθε πρόγραμμα επιβράβευσης, επιχειρήσεις.

Δείτε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης εδώ
(Επιλέξτε στην κατηγορία δαπάνης «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ)

Οι καλύτερες προσφορές

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Moneyonline, τα καλύτερα προγράμματα επιβράβευσης και οι συνδεδεμένες επιχειρήσεις από το χώρο των σούπερ μάρκετ, έχουν ως εξής:

Το κέρδος σας ανά 100 ευρώ δαπάνης

Δείτε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης εδώ
(Επιλέξτε στην κατηγορία δαπάνης «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ)