A- A+
Πώς μπορείτε να κερδίσετε έως 5% βάζοντας καύσιμα στο ΙΧ με την κάρτα σας

Μόνιμο όφελος, που κατά περιόδους μπορεί να φτάσει έως και το 5%, έχουν οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, όταν τις χρησιμοποιούν για την πληρωμή καυσίμων για το ΙΧ τους.

Συγκεκριμένα, όλες οι τράπεζες συνεργάζονται με πρατήρια καυσίμων και επιβραβεύουν τους πελάτες τους όταν χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για την πληρωμή.

Έτσι, ο καταναλωτής συγκεντρώνει στην κάρτα του πόντους, υπό διάφορες μορφές ανάλογα με το πρόγραμμα επιβράβευσης, που αντιστοιχούν σε πραγματικά χρήματα.

Κι αυτό διότι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Με αφορμή την εποχική προσφορά των καρτών της Εθνικής Τράπεζας go4more που επιστρέφει το 5% της αξίας των συναλλαγών σε πρατήρια ΕΚΟ, το Moneyonline συγκέντρωσε όλες τις προσφορές επιβράβευσης της κατηγορίας.

Μπορείτε να βρείτε το κέρδος σας με το εργαλείο για τα προγράμματα επιβράβευσης του Moneyonline, επιλέγοντας στην κατηγορία δαπάνης «ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ».

Πόσα κερδίζετε ανά 100 ευρώ

Για παράδειγμα,  για κάθε 100 ευρώ καυσίμων, ανάλογα με την κάρτα σας, κερδίζετε με βάση τις ισχύουσες προσφορές, τα εξής:

Κάρτες Alpha Bank


Κάρτες Eurobank


Κάρτες Εθνικής Τράπεζας


Κάρτες Τράπεζας Πειραιώς