A- A+
Χαρίζει 100 ευρώ σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους η Eurobank

Δώρο 100 ευρώ δίνει η Eurobank έως το τέλος Μαρτίου σε όλους τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους που θα γίνουν πελάτες της.

H προσφορά ισχύει για όσους υποβάλουν αίτημα στην τράπεζα για μεταφορά σε αυτήν του λογαριασμού μισθοδοσίας ή σύνταξης.

Η αίτηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 31 Μαρτίου 2024, είτε εξ αποστάσεως ή στα καταστήματα της τράπεζας.

Επιπλέον, για να λάβετε το δώρο, θα πρέπει η πρώτη πίστωση μισθού ή σύνταξης στο νέο σας λογαριασμό να έχει γίνει έως και τις 28 Ιουνίου.

Τι κερδίζετε

Το δώρο της Eurobank σε όσους κάνουν εντός της προθεσμίας την αίτησή τους, θα είναι διπλό:

- Πρώτον, θα κερδίσουν 100 ευρώ €πιστροφή σε ενεργή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή

Πρόκειται για πραγματικό χρήμα, καθώς τα 100 ευρώ €πιστροφή ισοδυναμούν με δωρεάν αγορές αξίας 100 ευρώ σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Μεταξύ άλλων μπορούν να εξαργυρωθούν στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και σε πληθώρα πρατηρίων καυσίμων. Αφορούν δηλαδή επιχειρήσεις που ούτως ή αλλιώς επισκέπτονται οι καταναλωτές.


- Δεύτερον, θα έχουν μόνιμο όφελος 4% για 1 χρόνο για αγορές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα super market Σκλαβενίτης, μασούτης και Χαλκιαδάκης και σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.

Δηλαδή για 12 μήνες σε όλες αυτές τις δαπάνες, ο καταναλωτής θα παίρνει πίσω το 4% της αξίας κάθε συναλλαγής του, την οποία θα μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρώσει σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος €πιστροφή.

ADVERTISEMENT

Πώς κάνετε την αίτηση

Η διαδικασία μεταφοράς του λογαριασμού σας στη Eurobank μπορεί να ολοκληρωθεί εξ αποστάσεως, μέσα από το e-Banking σας ή το Eurobank Mobile App, ως εξής:

Δημόσιου υπάλληλοι

Δηλώστε στην αρμόδια διεύθυνση (προσωπικού ή εκκαθάρισης μισθοδοσίας) του φορέα όπου εργάζεστε ότι θέλετε να λαμβάνετε ή να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας στην Eurobank.

Θα χρειαστείτε έγγραφο που να αναγράφει τον IBAN του λογαριασμού σας.


Συνταξιούχοι

- Επιλέγετε τον λογαριασμό όπου θέλετε να πιστώνεται η σύνταξή σας, αν είστε ήδη πελάτης ή ανοίγετε λογαριασμό και τον επιλέγετε στη συνέχεια εάν δεν είστε πελάτης της τράπεζας

- Συμπληρώνετε τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ σας που αναγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης

- Επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώνετε την αίτησή σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία της αίτησής σας, ενώ ενημερώνεστε με SMS για το πότε μπήκε η σύνταξη στο λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, πηγαίνετε με ραντεβού σε ένα κατάστημα της τράπεζας ή τηλεφωνήστε στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για συνταξιούχους στο 2109555777, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Η αίτηση μεταφοράς ολοκληρώνεται εκείνη τη στιγμή, ενώ το ταμείο σας ενημερώνεται αυτόματα.