A- A+
Attica Bank: Καταργούνται οι χρεωστικές κάρτες Mastercard - Προσοχή με τις πάγιες εντολές

Στην κατάργηση των χρεωστικών της καρτών που φέρουν το σήμα της Mastercard προχωρά η Attica Bank, μετά τη σύναψη συνεργασίας με το χρηματοπιστωτικό οργανισμό Visa.

Αναλυτικότερα, το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να καταργηθούν οριστικά οι χρεωστικές κάρτες Attica Debit Mastercard και να διατηρηθούν μόνο οι χρεωστικές κάρτες Attica Debit Visa.

Πώς γίνεται η αλλαγή
 
Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη κάτοχος Attica Debit Visa, σύντομα θα τη λάβετε ταχυδρομικά, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Μόλις λάβετε τη νέα σας κάρτα, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε στα ΑΤΜ του δικτύου της Attica Bank, αφού παραλάβετε το ΡΙΝ σας, ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-3669000 και 210-3669600.

Με την ενεργοποίησή της, η χρεωστική κάρτα Attica Debit Mastercard που έχετε στην κατοχή σας θα απενεργοποιηθεί και οι συνδεδεμένοι καταθετικοί λογαριασμοί σας θα μεταφερθούν αυτόματα στην Attica Debit Visa.

Προσοχή με τις πάγιες εντολές

Σημειώνεται ότι μετά την αντικατάσταση της κάρτας θα πρέπει να μεριμνήσετε για:

- Tην επικαιροποίηση των στοιχείων της Attica Debit Visa σε τυχόν πάγιες εντολές

- Tην εγγραφή της κάρτας σας στην Υπηρεσία Ισχυρής Ταυτοποίησης Πελάτη (3D Secure) για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, όταν αυτό σας ζητηθεί.

ADVERTISEMENT

Όσοι έχουν και τις δύο κάρτες

Σε περίπτωση που είστε ήδη κάτοχος Attica Debit Visa, δε θα σας αποσταλεί νέα κάρτα. 

Μόλις παύσει οριστικά η λειτουργία της Attica Debit Mastercard, οι συνδεδεμένοι καταθετικοί λογαριασμοί σας θα μεταφερθούν αυτόματα στην Attica Debit Visa που έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Ωσατόσο και σε αυτήν την περίπτωση καλείστε να μεριμνήσετε για την επικαιροποίηση των στοιχείων της Attica Debit Visa σε τυχόν πάγιες εντολές που είχατε με την Attica Debit Mastercard.