A- A+
Attica Bank: Δωρεάν εξυπηρέτηση σε πάνω από 1.000 ΑΤΜ πανελλαδικά - Πού βρίσκονται

Συναλλαγές χωρίς κόστος μπορούν να πραγματοποιήσουν οι πελάτες της Attica Bank σε περισσότερα από 1.000 ATM σε όλη την Ελλάδα, μέσω της συνεργασίας της με τη Euronet.

Συγκεκριμένα, σε οποιοδήποτε ΑΤΜ του δικτύου Euronet οι συναλλαγές γίνονται με την ίδια εμφάνιση και ροή, όπως αυτή που προσφέρουν τα ATM του δικτύου της τράπεζας.

Οι συναλλαγές

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών της Attica Bank μπορούν να πραγματοποιούν χωρίς κόστος τις ακόλουθες συναλλαγές:

  • ανάληψης μετρητών
  • ερώτησης υπολοίπου
  • τελευταίας κίνησης λογαριασμού
  • αλλαγής και απεμπλοκής PIN
  • ενεργοποίησης κάρτας


Όλες οι συναλλαγές διατίθενται σε 2 γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά και εκδίδουν τις αντίστοιχες αποδείξεις που εκδίδονται και από τα ATM της Attica Bank.

Που βρίσκονται

Τα ΑΤΜ της Euronet στην Ελλάδα είναι εγκατεστημένα σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα πόλεων, τουριστικές περιοχές, εμπορικά σημεία και κέντρα ψυχαγωγίας, σουπερμάρκετ κ.λπ.


Όλα τα σημεία με ΑΤΜ για δωρεάν εξυπηρέτηση


Επισημαίνεται ότι η υποστήριξη των πελατών της Attica Bank για θέματα λειτουργίας των ATM, γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Euronet (τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει σε εμφανές σημείο σε κάθε ATM).

Για θέματα συναλλαγών, γίνεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Attica Bank στο τηλέφωνο 210-3669000, το οποίο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις συναλλαγές των καρτών έκδοσης της Τράπεζας που πραγματοποιούνται στο δίκτυο ΑΤΜ της εταιρείας.