A- A+
Αν θέλετε προθεσμιακή μην πάτε σε κατάστημα - Ανοίξτε την online και κερδίστε

Με προνομιακούς όρους σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα διαθέτουν οι τράπεζες τις προθεσμιακές καταθέσεις μέσω του e-banking.

Εισέρχεστε στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής, επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και τοποθετείται άμεσα τα χρήματά σας στο νέο σας λογαριασμό.

Όλοι οι συστημικοί όμιλοι δίνουν αυτή τη δυνατότητα και παρέχουν κίνητρα (αυξημένο επιτόκιο, επιπλέον επιβράβευση) σε όσους επιλέξουν να μην ...απασχολήσουν τον υπάλληλο σε κατάστημα.

Φυσικά, καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της τράπεζάς σας για οδηγίες.

Αναζήτηση προϊόντων

Μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις online προθεσμιακές καταθέσεις, μέσω του εργαλείου του Moneyonline.

Για να δείτε τις online προθεσμιακές καταθέσεις επιλέξτε «Μέσω e-banking για να πετύχω καλύτερο επιτόκιο» στην ερώτηση «Πώς θέλετε να ανοίξετε την προθεσμιακή σας κατάθεση».

Εφόσον γίνει αυτή η επιλογή θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης μόνο τα προϊόντα που διατίθενται onine, διευκολύνοντάς σας να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Δοκιμάστε το


Γιατί συμφέρουν

Οι online προθεσμιακές καταθέσεις αναμφίβολα συμφέρουν από κάθε άποψη.

Πρώτον, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε πηγαίνοντας σε κατάστημα για να τις ανοίξετε. Όλα γίνονται online από το e-banking.

Δεύτερον, τα επιτόκιά τους είναι καλύτερα σε σχέση με τα παραδοσιακά προγράμματα.

Τρίτον, όπου προβλέπεται επιβράβευση σε είδος μέσω των προγραμμάτων ανταμοιβής των τραπεζών, είναι υψηλότερη.

Υπενθυμίζεται ότι η Alpha Bank μέχρι και το τέλος Αυγούστου προσφέρει δώρο 20% επιπλέον επιβράβευση σε όσους επιλέξουν να ανοίξουν την Online Προθεσμιακή Κατάθεση με Bonus.