A- A+
Alpha Bank: Εξαργύρωση Bonus πόντων και στις πληρωμές με το κινητό σας τηλέφωνο - Νέα δυνατότητα

Μετά τη Eurobank και η Alpha Bank καθιστά πλήρως λειτουργικά ως προς το πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus τα ψηφιακά της πορτοφόλια.

Μέχρι πρότινος όσοι χρησιμοποιούσαν το κινητό τους τηλέφωνο για πληρωμές σε συνεργάτες του προγράμματος Bonus δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν εξαργύρωση των Bonus πόντων για να κερδίσουν έκπτωση.

Η νέα δυνατότητα

Πλέον όμως, στις αγορές με τα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay και Xiaomi Pay, παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Έτσι, χωρίς να έχετε μαζί σας τη φυσική κάρτα, το POS θα βλέπει τους πόντους που έχετε στο λογαριασμό σας και θα μπορείτε αν θέλετε να προχωρήσετε σε εξαργύρωσή τους.

Επιπλέον, άμεσα θα πιστώνονται στο λογαριασμό σας οι νέοι Bonus πόντοι βάση των αγορών που κάνετε στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Και φυσικά θα βλέπετε στην απόδειξη του POS τους πόντους που συλλέξατε από τη συναλλαγή, όπως και το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει.

Η περίπτωση της Eurobank

Σημειώνεται ότι την παραπάνω δυνατότητα προσφέρει και η Eurobank στους πελάτες της που έχουν εντάξει στο κινητό τους τηλέφωνο τις κάρτες της.

Στο πλαίσιο αυτό, απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που προσφέρουν οι κάρτες στη φυσική μορφή τους.

Συγκεκριμένα, συνεχίζετε να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε στις πληρωμές που κάνετε ανέπαφα και online, χρησιμοποιώντας κάρτες σας που συμμετέχουν σε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης της Eurobank.