A- A+
Τηλεοράσεις 48'' σε τιμές σοκ από 399 ευρώ - Προσφορές
Νέες προσφορές τηλεοράσεων 48 ιντσών σε τιμές που ξεκινούν από τα 399 ευρώ ενεργοποίησαν δύο μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων.

Ο λόγος γίνεται για την Media Markt και τα Public, που προσφέρουν σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή τηλεοράσεις 48'' μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πρόκειται για το ιδανικό μέγεθος για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και ταινιών.

Αναλυτικότερα:

- Media Markt - PANASONIC TX-48C320E- 399 ευρώ - Αποκτήστε την τώρα online

Πρόκειται για μία τηλεόραση 48'' τύπου LED TX-48C320E της Panasonic. Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι τα ακόλουθα:

  • Ασύρματη δικτύωση Wi-Fi

Σύνδεσε την τηλεόραση απευθείας με το router ασύρματα μέσω Wi-Fi και περιηγήσου στο Internet σε όλα τα αγαπημένα σου website. Ψάξε στο Google πληροφορίες για την ταινία που βλέπεις, διάβασε όλα τα τελευταία νέα και video στο Youtube. Η διασκέδαση στο σαλόνι δεν σταματάει ποτέ.

  • 200Hz BMR

Οι θολές εικόνες γίνονται παρελθόν με την τεχνολογία 200Hz Backlight Motion Rate. Ό,τι και αν βλέπεις από ταινίες έως αθλητικά γεγονότα, θα έχεις ομαλότητα κινήσεων ακόμη και στις πιο γρήγορες φάσεις ή σκηνές δράσης.

  • Streaming μέσω DLNA

Μετάφερε από laptop, smartphones ή hi-fi συστήματα φωτογραφίες, video ή μουσικά τραγούδια στην τηλεόραση από άλλες συσκευές που υποστηρίζουν DLNA, ασύρματα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες ή καλώδια. Δες τις ταινίες και τα video μαζί με την παρέα μέσω streaming για να τα απολαύσεις όπως τους αξίζουν.

  • Media Player

Με θύρα USB θα μπορείς να αναπαράγεις άμεσα όλα τα αποθηκευμένα video, ταινίες και μουσική από εξωτερικές μονάδες USB Sticks. Με τον ενσωματωμένο media player δεν θα χρειαστούν έξτρα συσκευές για να δεις στην τηλεόραση τα video από τον υπολογιστή σου.

- Public - Sony KDL 48R550C Smart LED Full HD - 489 ευρώ - Αποκτήστε την τώρα online

Το μοντέλο αυτό διαθέτει μια σουίτα τεχνολογιών βελτίωσης της εικόνας, που έχουν σχεδιαστεί για να εξάπτουν τη φαντασία σου με ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες, σκηνές ομαλής δράσης και βαθιά, εντυπωσιακή αντίθεση.

Χάρισε νέα διάσταση στη λεπτομέρεια Full HD με την τεχνολογία Clear Resolution Enhancer, μια τεχνολογία μείωσης θορύβου και βελτίωσης εικόνας, η οποία διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την τυπική τηλεόραση LED.

Οι εικόνες είναι ευκρινείς, οι υφές είναι ακριβείς και η ενισχυμένη αντίθεση βελτιώνει την αίσθηση βάθους στην οθόνη.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:

  • Online TV

Συνδέσου σε έναν κόσμο με πλούσιο online περιεχόμενο. Μην μένεις στα συνηθισμένα τηλεοπτικά κανάλια. Παρακολούθησε τα αγαπημένα σου video στο YouTube ή απόλαυσε τις εφαρμογές στην μεργαλή οθόνη!

  • Γράψε τα αγαπημένα σου προγράμματα

Μετέτρεψε την τηλεόραση σε ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο. Αποθήκευσε τα αγαπημένα σου προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB για να τα βλέπεις όποτε θέλεις.

Το USB HDD REC επιτρέπει την εγγραφή ψηφιακών μεταδόσεων σε συσκευή USB HDD χωρητικότητας έως 2 TB, με ένα άγγιγμα και με χρονοδιακόπτη.

Την ώρα που παρακολουθείς ένα πρόγραμμα, απλώς πάτησε το REC για να ξεκινήσει η εγγραφή, η οποία θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

  • Λεπτό Design

Η κομψή σχεδίαση δένει αρμονικά με το καθιστικό σου, καθώς τοποθετείται πιο εύκολα στον τοίχο (Vesa 200x200mm).

Το πλαίσιο της οθόνης είναι σχεδόν ανύπαρκτο, με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις την εικόνα από άκρο σε άκρο. Ο ιδανικός συνδυασμός στυλ και λειτουργίας για μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας.

  • Screen Mirroring

Απόλαυσε στη μεγάλη οθόνη ό,τι βλέπεις στο smartphone μέσω του ασύρματου κατοπτρισμού οθόνης.

  • DLNA

Εκμεταλλεύσου την ασύρματη σύνδεση και μοιράσου το ψηφιακό σου περιεχόμενο μέσω της λειτουργίας DLNA. Μετέφερε εύκολα τα περιεχόμενά σου ανάμεσα σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Στη συνέχεια, προβαλέ τα από τη φορητή συσκευή στην τηλεόραση. Έτσι, μπορείς να δείς τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου καθώς και να παίξεις παιχνίδια χρησιμοποιώντας το κινητό σου ως τηλεχειριστήριο!