Καταναλωτής

1-20 of 1099

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 55
Σενάριο για διαδρόμους μονής κατεύθυνσης μέσα στα σούπερ μάρκετ!

Το μέτρο δημιουργίας διαδρόμων μονής κατεύθυνσης εντός των σούπερ μάρκετ, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Περισσότερα
Όλες οι δωρεάν παροχές και υπηρεσίες από εταιρείες κινητής και συνδρομητική TV

Δωρεάν παροχές στους πελάτες τους, εταιρικούς και ιδιώτες, έχουν ανακοινώσει όλες οι μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης για όσο «Μένουμε Σπίτι».

Περισσότερα
Online παραγγελίες στον Σκλαβενίτη μέσω του e-food με δωρεάν παράδοση στο σπίτι

Τη δυνατότητα να παραγγείλουν online τα ψώνια τους από τον Σκλαβενίτη έχουν οι καταναλωτές μέσω της πλατφόρμας παραγγελίας delivery φαγητού, e-food.

Περισσότερα
Αυτό είναι το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ από την Πέμπτη 26/3 - Κλειστά την Κυριακή

Σε αναστολή του μέτρου λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και την Κυριακή προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς ομαλοποιήθηκε η κίνηση στην αγορά.

Περισσότερα
Εκπτώσεις έως 8% στο λογαριασμό ρεύματος ανακοίνωσε η ΔΕΗ για όσο ...μένουμε σπίτι

Εκπτώσεις στην κατανάλωση ρεύματος που φτάνουν έως και το 8% ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τη στήριξη των πελατών της λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Σε ισχύ η ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων - Η συνταγή στο κινητό σας

Ενεργοποιείται τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες η δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων από τους γιατρούς προς τους ασθενείς τους.

Περισσότερα
Προειδοποίηση Κομισιόν για online πώληση πλαστών προϊόντων ενάντια στο κορωνοϊό

Από τότε που ξεκίνησε η επιδημία COVID-19, παρατηρείται αύξηση της πώλησης πλαστών προϊόντων από ανέντιμους έμπορους στο διαδίκτυο, τα οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν ή θεραπεύουν από τον ιό.

Περισσότερα
Προς αναστολή μερικών μηνών οι λογαριασμοί ρεύματος για όσους πλήττονται από την κρίση

Το σενάριο αναβολής για 3 - 4 μήνες της εξόφλησης λογαριασμών ρεύματος για επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση και τους εργαζομένους τους, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Αυτά είναι τα online σούπερ μάρκετ για παραγγελίες και παράδοση στο σπίτι

Τη δυνατότητα να παραγγείλουν online ό,τι χρειάζονται χωρίς να βγουν από το σπίτι έχουν τα νοικοκυριά μέσω των σούπερ μάρκετ που διαθέτουν και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Περισσότερα
Μειώστε το λογαριασμό ρεύματος όσο «Μένουμε Σπίτι» - Με δώρα ως 70 ευρώ τα νέα πακέτα

Η παραμονή στο σπίτι κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού συνεπάγεται και υψηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Αυτό καθιστά συμφέρουσα την αλλαγή παρόχου ρεύματος.

Περισσότερα
Από την Πέμπτη το νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ - Ανοιχτά και Κυριακή έως τις 5 το απόγευμα

Σε εφαρμογή τίθεται από την Πέμπτη το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας στα σούπερ μάρκετ, τα οποία θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Περισσότερα
Κινητή τηλεφωνία: Άρχισαν οι προσφορές - Δωρεάν ίντερνετ για 1 μήνα από Cosmote

Η Cosmote άνοιξε το χορό των δωρεάν παροχών στην κινητή τηλεφωνία λόγω κορωνοϊού, μετά την προτροπή της κυβέρνησης για στήριξη των πολιτών στην τρέχουσα κρίση.

Περισσότερα
Καύσιμα: Έως και τα 1,25 ευρώ το λίτρο έπεσε η αμόλυβδη - Diesel κάτω από το 1 ευρώ!

Πολύ μεγάλες είναι οι μειώσεις στις τιμές των καυσίμων, καθώς η κρίση λόγω κορωνοϊού πιέζει τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου και περιορίζει τη ζήτηση.

Περισσότερα
Online προσφορές από τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών - Δωρεάν μεταφορικά

Online αντεπίθεση επιχειρούν οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς από την ερχόμενη Τετάρτη τα καταστήματά τους κλείνουν και θα λειτουργούν μόνο τα e-shops.

Περισσότερα
Κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα από Τετάρτη - Τι μένει ανοιχτό από εδώ και στο εξής

Στο κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανεμπορίου, με εξαίρεση τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα πρατήρια καυσίμων και τα συνεργεία αυτοκινήτων, προχωρά από την Τετάρτη η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ μέχρι τις 10 το βράδυ και με λειτουργία και τις Κυριακές

Αποφασίστηκε η λειτουργία των σούπερ μάρκετ καθημερινά από τις 7 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, καθώς και τις Κυριακές για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Περισσότερα
Σαρωτικές μειώσεις στις τιμές των καυσίμων - Βρείτε τα φθηνότερα πρατήρια

Πάνω από 10 λετπα του ευρώ ανά λίτρο έχει μειωθεί η μέση τιμή των καυσίμων κίνησης το τελευταίο δεκαήμερο πανελλαδικά, λόγω της μείωσης των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Περισσότερα
Κάτω από τα 0,95 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,51 ευρώ η αμόλυβδη

Σημαντικές μειώσεις σημειώνονται στην Ελλάδα στις τιμές των καυσίμων κίνησης και θέρμανσης μετά τη βουτιά που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου.

Περισσότερα
Έρχονται μεγάλες μειώσεις τιμών σε βενζίνη και πετρέλαιο μετά τη βουτιά στις διεθνείς τιμές

Σημαντική πτώση των τιμών των καυσίμων στα πρατήρια όλης της χώρας αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες με τη βουτιά στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου.

Περισσότερα
Σύγκριση τιμών σε 1.000 προϊόντα σούπερ μάρκετ με ένα ...κλικ - Νέα πλατφόρμα

Τη δυνατότητα να συγκρίνουν τις τιμές 1.000 και πλέον προϊόντων σεόλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ έχουν οι καταναλωτές μέσω της νέας πλατφόρμας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Περισσότερα

1-20 of 1099

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 55