A- A+
Τέλος εποχής για τις κάρτες Diners της Alpha Bank - Με ποιες θα αντικατασταθούν

Στην απόσυρση δύο πιστωτικών καρτών θα προχωρήσει η Alpha Bank το επόμενο διάστημα, αντικαθιστώντας τις με άλλες που φέρουν το σήμα της Mastercard.

Ο λόγος γίνεται για όλες τις πιστωτικές κάρτες Diners Club και την notosplus Visa, που εκδίδεται ως σήμερα σε συνεργασία με τα καταστήματα Notos.

Όσοι είναι κάτοχοι αυτών των καρτών θα λάβουν τη νέα τους κάρτα Mastercard, που θα αντικαταστήσει την υφιστάμενη κάρτα τους.

Πώς γίνεται η μετάβαση

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της τράπεζες που έχουν τις συγκεκριμένες κάρτες, θα λάβουν ταχυδρομικώς μία νέα κάρτα Mastercard.

Στη συνέχεια θα έχουν δύο μήνες περιθώριο για να την ενεργοποιήσουν μέσα από το myAlpha Web ή το myAlpha Mobile, ή σε ένα ATM της Alpha Bank.

Μόλις ενεργοποιηθεί η νέα κάρτα, η η παλιά ακυρώνεται αυτόματα.

Αν δεν ενεργοποιήσετε τη νέα κάρτα, η παλιά θα ακυρωθεί εντός 2 μηνών από την έκδοσή της.

Για να μην ...ξεμείνετε λοιπόν από πιστωτική, στην περίπτωση που ξεχαστείτε και δεν ενεργοποιήσετε τη νέα σας κάρτα, καλό θα ήταν μόλις την παραλάβετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της ενεργοποίησης.

ADVERTISEMENT

Διαγωνισμός

Η Alpha Bank με αφορμή αυτή τη μετάβαση διοργανώνει ένα διαγωνισμό για τους πελάτες της που θα επηρεαστούν.

Συγκεκριμένα, με την ενεργοποίηση της νέας σας Mastercard, μπαίνετε σε κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2024.

Το έπαθλο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή, τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Επίσης, θα σας δοθούν δώρο 500 δολάρια ΗΠΑ σε prepaid κάρτα για τις αγορές σας.

Επιπλέον, η τράπεζα σας κάνει δώρο: