A- A+
Έκπτωση 20% σε εισιτήρια της AEGEAN για όσους εκδώσουν νέα χρεωστική κάρτα της Alpha Bank

Τη δυνατότητα να πετάξουν στον αγαπημένο τους προορισμό με έκπτωση 20% με πτήσεις της AEGEAN θα έχουν όσοι εκδώσουν νέα χρεωστική κάρτα της Alpha Bank.

Ο λόγος γίνεται για την Aegean Bonus Visa, η οποία εκδίδεται σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία και προσφέρει ενισχυμένη επιβράβευση για τις πτήσεις της.

Όσοι εκδώσουν την κάρτα έως και τις 28 Απριλίου, θα κερδίσουν ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% για πτήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού, απευθείας ή με ενδιάμεσο σταθμό, από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Τι πρέπει να κάνετε

Για να κερδίσετε το εκπτωτικό κουπόνι θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

- Αίτηση για τη χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa από το κινητό σας με το myAlpha Mobile ή από τον υπολογιστή σας με το myAlpha Web έως 28.04.2024.

- Ενεργοποίησή της έως και τις 31.05.2024 για να εμφανιστεί το εκπτωτικό κουπόνι 20% στον Miles+Bonus λογαριασμό σας στην AEGEAN.

- Εξαργύρωση του κουπονιού σε κρατήσεις και πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 31.03.2025

ADVERTISEMENT

Τα οφέλη της κάρτας

Η χρεωστική Aegean Bonus Visa συμμετέχει και στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank και στο πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air.

Έτσι, έχετε διπλά οφέλη: Συλλέγετε Bonus πόντους με τις αγορές σας και, αν θέλετε, τους μετατρέπετε σε Miles+Bonus μίλια.

Αυτό γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά από τον Miles+Bonus λογαριασμό σας στον ιστότοπο της AEGEAN.

Επίσης, μετά την ενεργοποίηση της κάρτας κερδίζετε 3.000 Miles+Bonus μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης, ως δώρο από την τράπεζα.

Τα βλέπετε σε λίγες μέρες στον Miles+Bonus λογαριασμό σας στην AEGEAN. Επιπλέον, έχετε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση για αγορές εισιτηρίων που πραγματοποιείτε με την κάρτα.