A- A+
Στο Google Pay και οι κάρτες της Eurobank - Εύκολες πληρωμές με κινητό και ρολόι

Το ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™ προσφέρει πλέον στους πελάτες της η Eurobank, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για εύκολες πληρωμές με όλες τις κάρτες τους.

Ειδικότερα, η πληρωμή γίνεται χρησιμοποιώντας μόνο το android κινητό ή το ρολόι τους, χωρίς να απαιτείται χρήση κάρτας στη φυσική της μορφή ή η πληκτρολόγηση του ΡΙΝ αυτής στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Η εφαρμογή του Google Pay™ είναι εύκολη στην εγκατάστασή της και πραγματοποιείται από τον κάθε χρήστη, μέσω του Play Store, με απλό τρόπο και λίγα βήματα, σε όλες τις συμβατές κινητές συσκευές και smartwatches.

Πώς γίνεται η πληρωμή

Για μία συναλλαγή μέσω Google Pay™, οι χρήστες απλώς πλησιάζουν το κινητό τους ή το συμβατό με την υπηρεσία ρολόι τους, κοντά στο τερματικό (POS), για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή.

Για πληρωμές ανέπαφα σε POS ακολουθείται τα ακόλουθα βήματα:

- Ξεκλειδώστε το κινητό σας. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε το Google Pay™, εφόσον πληρώνετε με την προεπιλεγμένη κάρτα σας και έχετε ορίσει το Google Pay™ ως προεπιλεγμένη εφαρμογή για πληρωμές με NFC

- Πλησιάστε το πίσω μέρος του κινητού στο POS

- Το Google Pay™ εμφανίζει αμέσως στο κινητό ειδοποίηση με οπτική (check) ένδειξη για το ποσό που πληρώσατε και λαμβάνετε ηχητική ένδειξη για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Σημειώνεται πως μόνο για αγορές άνω των 50 ευρώ σε POS απαιτείται η πληκτρολόγηση του 4ψήφιου PIN της κάρτας σας.

ADVERTISEMENT

Η ψηφιοποίηση

Οι κάτοχοι χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών Eurobank, μπορούν πλέον να προσθέτουν τις κάρτες τους στο Google Pay™, είτε μέσω του Google Pay app, είτε μέσω του Eurobank Mobile App.

Μόλις γίνει η προσθήκη της κάρτας στο Google Pay™ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει άμεσα, ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει τα προνόμια που παρέχουν οι κάρτες Eurobank καθώς και τα προγράμματα επιβράβευσης με τα οποία είναι συνδεδεμένες.

Έτσι, άμεσα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικά πληρωμών (POS) ανέπαφων συναλλαγών, καθώς και στις online αγορές τους, επιλέγοντας ως μέσο πληρωμής το Google Pay™.

Διαβάστε:

* Όλα τα e-wallets των τραπεζών για πληρωμές με το κινητό σας τηλέφωνο