A- A+
Σε ποιους ένστολους και απόστρατους χαρίζει 100€ η Eurobank - Μόνιμο κέρδος 8% στα ψώνια

Στην επιβράβευση των ενστόλων και των απόστρατων σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας προχωρά η Eurobank, κάνοντας τους πλούσια δώρα.

Η προσφορά ισχύει για εσάς που υπηρετείτε ή ζείτε στις περιφερειακές ενότητες Έβρου, Θάσου, Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Σάμου, Ικαρίας, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Ρόδου, Ξάνθης, Καβάλας, Ροδόπης και Πιερίας.


Συγκρίνετε σε 1΄ όλους τους λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης


Τι πρέπει να κάνετε

Για να κερδίσετε τα δώρα που προσφέρει η τράπεζα θα πρέπει να μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank, το αργότερο έως και τις 31/12/2023.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κερδίσετε 100 ευρώ €πιστροφή, τα οποία μπορείτε να δαπανήσετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Μπορείτε να μεταφέρετε απλά και γρήγορα τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank με δύο τρόπους:

- Με ραντεβού στο κατάστημα της ακριτικής περιοχής που σας εξυπηρετεί

- Tηλεφωνικά, μόνο εάν είστε απόστρατος, στην ειδική γραμμή του EuroPhone Banking 2109555777.

ADVERTISEMENT

  
Έξτρα επιβράβευση

Παράλληλα, έχετε μεγαλύτερο ποσοστό €πιστροφή για τρόφιμα, καύσιμα, προϊόντα τεχνολογίας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ειδικότερα, κερδίζετε 8% €πιστροφή στις επιχειρήσεις των περιοχών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:

  • Σκλαβενίτης
  • μασούτης
  • Χαλκιαδάκης
  • Πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ
  • Φυσικά καταστήματα Γερμανός
  • DODEKANISOS SEAWAYS.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση από αυτή του 4% που ήδη προσφέρει το Πρόγραμμα Κάθε μέρα Σύμμαχοι ισχύει για 2 χρόνια.

ADVERTISEMENT

Δωρεάν πάγιες εντολές

Παράλληλα, αποκτάτε online κωδικούς e-Banking από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Έτσι, συνδέεστε στον λογαριασμό σας και κάνετε συναλλαγές όποτε σας εξυπηρετεί.

Έχετε δωρεάν πάγιες εντολές, για να εξοφλείτε αυτόματα και εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σας, όπως το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, με το πρόγραμμα My Advantage Banking αποκτάτε προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και εξοικονόμηση χρημάτων στις συναλλαγές σας κάθε μήνα.

Εάν είστε νέος πελάτης της Eurobank, ο λογαριασμός σας εντάσσεται αυτόματα στο πρόγραμμα με το πακέτο My Blue Advantage.

Εάν είστε ήδη πελάτης, θα ενταχθείτε σταδιακά, μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από την Eurobank.

Εάν μεταφέρετε τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή σας στην Eurobank, απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου χωρίς κόστος.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας σε ένα από τα άλλα 3 πακέτα με έκπτωση έως 50% και να ωφελείστε ακόμη περισσότερο.

ADVERTISEMENT

Καλύτερα επιτόκια

Εξάλλου, στο λογαριασμό μισθοδοσίας σας θα έχετε υψηλό επιτόκιο 1,50% για τα πρώτα 5.000 ευρώ.

Επιπλέον, με το επενδυτικό πρόγραμμα Masterplan δημιουργείτε το χαρτοφυλάκιό σας με μεσομακροπρόθεσμη συστηματική τοποθέτηση ή επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια της επιλογής σας, χωρίς προμήθεια συμμετοχής ή εξαγοράς, για πάντα.

Για την αποταμίευσή σας, έχετε τον λογαριασμό Αποταμιεύω Τώρα, με μηνιαία απόδοση τόκων από το πρώτο ευρώ που καταθέτετε, και συμμετοχή στην ετήσια κλήρωση με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αποταμίευσης.

Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προθεσμιακή κατάθεση Σύνταξης που σας προσφέρει επιπλέον αποδόσεις.

ADVERTISEMENT

Φθηνότερη χρηματοδότηση

Στο σκέλος των δανειακών προϊόντων κερδίζετε από τα εξής:

- Πιστωτικές κάρτες

Επιτόκιο κατά 3,50% χαμηλότερο και δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο σε πιστωτική κάρτα Mastercard ή Visa Classic ή Gold.

Με ενεργό πακέτο My Gold η My Platinum, έχετε για πάντα δωρεάν συνδρομή στη πιστωτική κάρτα σας.

Εναλλακτικά, με την πιστωτική κάρτα Military Club Visa κερδίζετε επιτόκιο κατά 3,50% χαμηλότερο, δωρεάν συνδρομή, καθώς και εκπτώσεις και προσφορές μέσα από το Military Club.

-Υπερανάληψη

Για καθημερινές έκτακτες ανάγκες, μπορεί να έχετε δυνατότητα υπερανάληψης από τον λογαριασμό σας. Δεν πληρώνετε τόκο για τα πρώτα 150 ευρώ κάθε μήνα.

-Προσωπικό δάνειο

Για να καλύψετε ανάγκες ή επιθυμίες σας που απαιτούν μεγαλύτερα έξοδα, προγραμματισμένα ή απρόοπτα, μπορείτε να αποκτήσετε το προσωπικό δάνειο μισθωτών / συνταξιούχων συνεργαζόμενων φορέων με χαμηλότερο επιτόκιο και έως 50% έκπτωση στα έξοδα του δανείου.

- Στεγαστικό δάνειο

Για να αγοράσετε, να επισκευάσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, μπορείτε να πάρετε στεγαστικό δάνειο με χαμηλότερο επιτόκιο:

  • Κατά 0,30% σε σταθερό επιτόκιο.
  • Κατά 0,40% στο κυμαινόμενο επιτόκιο.

- Ασφαλιστικά προγράμματα

Για να προστατέψετε το σπίτι και το νοικοκυριό σας, έχετε έως 25% έκπτωση στα ασφάλιστρα στο πρόγραμμα sweet home smart από την Eurolife FFH ΑΕΓΑ. Εάν κάτι συμβεί, αποζημιώνεστε γρήγορα και έχετε τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο.

Από την άλλη, για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας που αποκτάτε σε κατάστημα ή online έχετε έκπτωση 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης και 5% στις υπόλοιπες καλύψεις εκτός από οδική βοήθεια και νομική προστασία.