A- A+
Προσφορές επιβράβευσης ως 15% για εκδρομές και σχολικά είδη - Ποιες κάρτες αφορούν

Στην ενεργοποίηση προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης για τους κατόχους των καρτών τους προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες.

Πρόκειται για ενέργειες που απευθύνονται σε όσους θέλουν να κλείσουν τις διακοπές τους σήμερα και για εκείνους που θα αγοράσουν σχολικά είδη ενόψει Σεπτεμβρίου.

Το όφελος φτάνει κατά περίπτωση έως και το 15% ανά συναλλαγή και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, στους συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος κάνει κράτηση ξενοδοχείου και πληρώσει 1.000 ευρώ, μπορεί να κερδίσει ανταμοιβή 150 ευρώ, την οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει για αγορές σε άλλες επιχειρήσεις.

Όλες οι καμπάνιες

Αναλυτικότερα, τα προγράμματα επιβράβευσης που έχουν ενεργοποιήσει τέτοιου είδους προσφορές είναι τα εξής:

Eurobank - €πιστροφή

Κλείστε τη διαμονή σας μέσα από αποκλειστικές προσφορές σε ξενοδοχεία all-inclusive για τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβριο στο my-diakopes.gr και κερδίστε 10%.

Η προσφορά ισχύει από 25.08.2023 έως και 03.09.2023 ανεξάρτητα από την ημερομηνία που θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε χρεωστική είτε πιστωτική κάρτα Eurobank  που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.


Εθνική Τράπεζα - go4more

Έως και τις 16 Σεπτεμβρίου προσφέρει επιβράβευση 10% για αγορές με πιστωτική κάρτα και 5% με χρεωστική κάρτα στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • Παιχνίδια Μουστάκας
  • ΙΚΕΑ
  • Hondos Center


Το όφελος ανέρχεται σε 40 πόντους ανά 1 ευρώ με πιστωτικές κάρτες go4more και σε 20 πόντους ανά 1 ευρώ με χρεωστικές κάρτες.


ADVERTISEMENT

Τράπεζα Πειραιώς - yellow

- Ekdromi.gr

Κλείστε ξενοδοχείο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές μέσω του Ekdromi.gr έως τις 5/9 και κερδίστε:

- 15% σε yellows, για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα ή/και προπληρωμένη κάρτα
- 5% σε yellows, για συναλλαγές με χρεωστική κάρτα.

Επιπλέον, το Ekdromi.gr σας κάνει δώρο μία διανυκτέρευση, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Δείτε τα ξενοδοχεία της προσφοράς


- Όλα τα βιβλιοπωλεία

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία προσφέρει επιβράβευση 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 23/09/2023 και αφορά μεταξύ άλλων τα ακόλουθα είδη: τσάντες, σχολικά, γραφική ύλη, βιβλία, σχολικά βοηθήματα.

Η προσφορά ισχύει για αγορές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow.

ADVERTISEMENT


- Spitishop

Από 21/08 έως 17/09/2023 κάντε τις αγορές σας στο spitishop.gr ή σε ένα από τα καταστήματα Spitishop, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows.

Μπορείτε να βρείτε τσάντες, κασετίνες, φαγητοδοχεία, παγούρια αλλά και είδη διακόσμησης, τόσο του παιδικού δωματίου όσο και του υπόλοιπου σπιτιού.

Το όφελος ανέρχεται σε 10 yellows ανά 1 ευρώ με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και σε 5 yellows με χρεωστική κάρτα yellow.

Κάντε τις αγορές σας εδώ