A- A+
Με ποιες κάρτες κερδίζετε ως 6% επιβράβευση σε πρατήρια καυσίμων τον Αύγουστο

Ενισχυμένη επιβράβευση που μπορεί να φτάσει έως το 6% ανά συναλλαγή προσφέρουν δύο τράπεζες στους πελάτες τους που θα χρησιμοποιούν κάρτα για την πληρωμή.

Πρόκειται για προσφορές που ενεργοποιήθηκαν κυρίως για όσους θα πραγματοποιήσουν οδικά ταξίδια τον Αύγουστο και επιλέξουν συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους.

Το όφελος ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί κυμαίνεται από 3% έως 6% επί της αξίας της συναλλαγής και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι δύο προσφορές

Αναλυτικότερα, οι δύο τράπεζες που ενεργοποίησαν προσφορές αυτού του τύπου είναι οι εξής:

Eurobank - €πιστροφή

Προσφέρει στους κατόχους των καρτών της επιβράβευση 3% ή 5% για αγορές καυσίμων που θα πραγματοποιήσουν στα συνεργαζόμενα πρατήρια ελίν.

Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 11.08.2023 έως και 20.08.2023 και για αγορές συνολικής αξίας έως 200 ευρώ.

Ειδικότερα, η επιβράβευση διαμορφώνεται σε:

- 5% για αγορές με πιστωτική κάρτα

- 3% για αγορές με χρεωστική κάρτα

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Σημειώνεται ότι για αγορές συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 200 ευρώ η καθεμία, κερδίζετε 1% €πιστροφή, που είναι το μόνιμο ποσοστό με το οποίο συμμετέχει η επιχείρηση στο Πρόγραμμα.

ADVERTISEMENT

Εθνική Τράπεζα - go4more

Όλα τα τριήμερα του Αυγούστου, από Παρασκευή έως και Κυριακή, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για τα καύσιμα σας σε ένα από τα συνεργαζόμενα πρατήρια της AVIN κερδίζετε:

- 6% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση πιστωτικής κάρτας

- 3% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση χρεωστικής κάρτας

Ειδικότερα, ανά 1 ευρώ αγορών κερδίζετε 24 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές από 30 ευρώ και άνω και με ανώτατο συνολικό ποσό συναλλαγών για όλη τη διάρκεια της ενέργειας τα 400 ευρώ.

Η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων θα πραγματοποιηθεί έως τις 22/9.

Τα τριήμερα της προσφοράς από εδώ και στο εξής είναι τα ακόλουθα: 11-13/8, 18-20/8, 25-27/8, 1-3/9.