A- A+
Σε εξέλιξη τρεις διαγωνισμοί για κατόχους καρτών Visa και Mastercard - Τι κερδίζετε

Πλούσια δώρα προσφέρουν Visa και Mastercard στους κατόχους των καρτών που φέρουν το σήμα μέσω διαγωνισμών που λήγουν αυτόν το μήνα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι των καρτών είναι να πραγματοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές με αυτές.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν συμμετοχές στις κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικότερα, οι τρεις διαγωνισμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι εξής:

Mastercard

1) Ανακαλύψτε τις ελληνικές γεύσεις της Μικράς Ασίας

Κάντε τις αγορές σας ανέπαφα ή online από 08.02.2020 έως 08.03.2020 με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Mastercard και μπείτε στην κλήρωση για 100 διπλές προσκλήσεις για μια ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία:

Επίδειξη μαγειρικής από διακεκριμένους σεφ της μικρασιατικής κουζίνας και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων στο Μέγαρο Εστίας Νέας Σμύρνης στις 04.04.2020.

2) Μπείτε στον ρυθμό του UEFA Champions League

Κάντε τις αγορές σας ανέπαφα ή online από 15.02.2020 έως και 31.03.2020 με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Mastercard και μπείτε στην κλήρωση για 3 διπλά εισιτήρια για να ζήσετε από κοντά μια ανεκτίμητη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Τον τελικό του UEFA Champions League 2020 στην Κωνσταντινούπολη στις 30.05.2020.

Visa

Κάντε τις αγορές σας από 15.02.2020 έως και 15.03.2020 με πιστωτική κάρτα Visa και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 500€ στην κάρτα σας.

Κάθε αγορά με πιστωτική Κάρτα Visa εντός της παραπάνω διάρκειας αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Το ποσό της επιβράβευσης θα πιστωθεί στην Κάρτα Visa των νικητών με την οποία πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή εντός δύο μηνών από την λήξη της Προωθητικής Ενέργειας.

Θα εμφανίζεται στην κίνηση της κάρτας με την ένδειξη “ Visa Gift/More on visa.gr ”.

Άλλοι διαγωνισμοί

Σημειώνεται πως σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ένας ακόμη διαγωνισμός που αφορά την πιστωτική κάρτα Aegean Bonus Visa της Alpha Bank.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για συμμετοχή στην κλήρωση είναι να ενεργοποιήσετε την πάγια εντολή μηνιαίας μετατροπής των Bonus πόντων σας σε μίλια του Προγράμματος Miles+Bonus της Aegean.

Με τον τρόπο αυτό μπαίνετε στην κλήρωση για να γίνετε ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν 10.000 μίλια δώρο.

Η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής θα πρέπει να γίνει έως και τις 24 Μαρτίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου.