A- A+
Aegean Bonus Visa: Διαγωνισμός για όλους τους κατόχους της με έπαθλο 10.000 μίλια

Τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρο μέσω κλήρωσης 10.000 μίλια έχουν όλοι οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Aegean Bonus Visa της Alpha Bank.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για συμμετοχή στην κλήρωση είναι να ενεργοποιήσετε την πάγια εντολή μηνιαίας μετατροπής των Bonus πόντων σας σε μίλια του Προγράμματος Miles+Bonus της Aegean.

Με τον τρόπο αυτό μπαίνετε στην κλήρωση για να γίνετε ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν 10.000 μίλια δώρο.

Η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής θα πρέπει να γίνει έως και τις 24 Μαρτίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου.

Πώς γίνεται η ενεργοποίηση

Η ενεργοποίηση των πάγιων εντολών μετατροπής Bonus πόντων σε μίλια πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο μετά από σχετική αίτηση των κατόχων, είτε τηλεφωνικώς στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Alpha Bank, είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας.

Τα μίλια που απονέμονται είναι μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus και όχι αναβάθμισης.

Τα επιπλέον μίλια θα αποδοθούν στον αριθμό λογαριασμού Miles+Bonus που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα Aegean Bonus Visa.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πίστωση των μιλίων εξαργύρωσης είναι η κάρτα Aegean Bonus Visa να είναι ενεργή, ανοιχτή και χωρίς να εμφανίζει ληξιπρόθεσμες οφειλές.