A- A+
Ρελάνς της Alpha Bank στις προθεσμιακές καταθέσεις με αυξανόμενα επιτόκια ως το 3%

Τα νέα επιτόκια στις 12μηνες και 24μηνες προθεσμιακές καταθέσεις που θα ισχύουν από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και είναι έως και διπλάσια σε σχέση με τα τρέχοντα, έδωσε στη δημοσιότητα η Alpha Bank.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «Alpha Πρόοδος Plus», το οποίο διατίθεται για ποσά από 30.000 ευρώ και άνω και αφορά διάρκειες 12 και 24 μηνών.

Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι το επιτόκιο αυξάνεται ανά τρίμηνο και μπορεί να φτάσει έως και το 3% την τελευταία περίοδο εκτοκισμού.

Οι νέες αποδόσεις

Στη 12μηνη έκδοση του προγράμματος, η μέση ετησιοποιημένη απόδοση κυμαίνεται ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης από 1,25% έως 1,75%.

Στην 24μηνη έκδοση διαμορφώνεται από 1,50% έως 2%, πάλι ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης.

Τα υψηλότερα επιτόκια προσφέρονται για ποσά άνω των 300.000 ευρώ.

Επίσης, είναι σημαντικό ότι κάθε τρίμηνο, την ημέρα καταβολής των τόκων, ο καταθέτης μπορεί να προχωρήσει σε πρόωρη ανάληψη των χρημάτων του χωρίς καμία ποινή.

Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαιά του για άλλο σκοπό ή να τα τοποθετήσει σε έναν προθεσμιακό λογαριασμό με υψηλότερη απόδοση, με βάση τα δελτία επιτοκίων που θα ισχύουν στο μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι στο Moneyonline για να ενημερώνεστε μέσω του εργαλείου σύγκρισης επιτοκίων για τις αποδόσεις που κερδίζετε ανάλογα με το ποσό της κατάθεσή σας.