A- A+
Ψωνίστε είδη τεχνολογίας και πάρτε δώρο κουπόνι ως 100 ευρώ για έπιπλα ή το αντίστροφο

Μία νέα προσφορά ειδικά σχεδιασμένη για φοιτητές έχουν λανσάρει δύο μεγάλες αλυσίδες ειδών τεχνολογίας και επίπλων, δίνοντας τη δυνατότητα για δωρεάν αγορές έως 100 ευρώ.

Ο λόγος γίνεται για την Κωτσόβολος και την ΙΚΕΑ που ενώνουν τις δυνάμεις για τους φοιτητές που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να φτιάξουν τον πρώτο τους προσωπικό και ανεξάρτητο χώρο.



Οι όροι της προσφοράς

Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, όλοι οι φοιτητές που πραγματοποιούν  αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές  για επιπλέον αγορές σε μία από τις δύο αλυσίδες.

Πιο συγκεκριμένα, για αγορές 350 -649,99 ευρώ από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, οι φοιτητές λαμβάνουν αυτομάτως δωροεπιταγή 50€ που μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Για αγορές άνω των 650 ευρώ κερδίζουν δωροεπιταγή των 100 ευρώ για τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Η ίδια διαδικασία πραγματοποιείται αντιστοίχως και για αγορές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα Κωτσόβολος, όπου  οι φοιτητές κερδίζουν δωροεπιταγές των 50 ή 100 ευρώ που εξαργυρώνουν στα ΙΚΕΑ.

Η συνεργασία των καταστημάτων Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ θα είναι σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.