A- A+
Προθεσμιακή κατάθεση σε δολάρια από την HSBC με επιτόκιο 1.25% για 12 μήνες - Προσφορά έως 31/7

Τη δυνατότητα επένδυσης σε δολάρια ΗΠΑ με ταυτόχρονη εξασφάλιση ενός υψηλού σταθερού επιτοκίου ύψους 1,25%, δίνει η HSBC στους Έλληνες καταθέτες.

Ειδικότερα, έως και τις 31 Ιουλίου θα προσφέρει την προθεσμιακή κατάθεση 12 μηνών σε δολάρια ΗΠΑ με επιτόκιο 1,25%, με τους τόκους να καταβάλλονται στη λήξη του προϊόντος.

Η προσφορά ισχύει για φυσικά πρόσωπα, νέους πελάτες της τράπεζας. Για τους υφιστάμενους πελάτες το επιτόκιο ισχύει για μεταφορά κεφαλαίων προς την HSBC τα οποία δεν υπήρχαν στους λογαριασμούς τους πριν από τις 01/06/20 (είτε σε καταθέσεις είτε σε επενδύσεις)

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι τα 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

Μεταφορές σε όλο τον κόσμο

Επιπλέον, με τις υπηρεσίες Global View και Global Transfers μπορείτε να διαχειρίζεστε όλους τους λογαριασμούς HSBC που διατηρείτε στον κόσμο με μία μόνο σύνδεση και να μεταφέρετε χρήματα σε πραγματικό χρόνο με προνομιακή τιμολόγηση στην συναλλαγματική ισοτιμία.

Σημειώνεται ότι στην προκειμένη περίπτωση υφίσταται συναλλαγματικός κίνδυνος, εάν το δολάριο ανατιμηθεί έναντι του ευρώ.

Ενδεχόμενη ζημιά λογιστικοποιείται μόνο  σε περίπτωση μετατροπής νομίσματος ξανά σε ευρώ μετά τη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης.

Εξάλλου, στη λήξη της προθεσμίας η οποιαδήποτε ανανέωση θα συμφωνηθεί εκείνη την στιγμή με τα τρέχοντα επιτόκια της Τράπεζας