A- A+
HSBC: Μέσω online video η ενημέρωση των πελατών της για τις τάσεις στις αγορές

Τη σειρά webcast “Stay Home Stay Updated”, προσφέρει στους Premier πελάτες της η HSBC, ώστε να ενημερώνονται από τα στελέχη της για τον κόσμο των αγορών και από το σπίτι.

Έτσι, οι Premier πελάτες της τράπεζας μπορούν να ακούσουν απευθείας από κορυφαίους διεθνείς διαχειριστές κεφαλαίων για τις τάσειςτων αγορών, ώστε να συνεχίσουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια.  

Στις 29 Απριλίου περισσότεροι από 250 Premier πελάτες της Τράπεζας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο webcast της σειράς μέσω της πλατφόρμας zoom.

Ο Olivier Gayno, Head of Liquidity and Wealth HSBC Global Asset Management France ανέλυσε το πώς έχουν επηρεαστεί  οι προοπτικές των χρηματοοικονομικών αγορών από τον COVID-19.

Πότε θα γίνονται

Τα Webcasts της υπηρεσίας “Stay Home Stay updated” θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πρόθεση της HSBC είναι να συνεχίσει να προσφέρει την ευκαιρία στους Premier πελάτες της να παρακολουθούν αυτά τα ενημερωτικά webcasts ακόμα και μετά τη λήξη των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Eπικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing HSBC Ελλάδος, δήλωσε πως «ίδαμε ότι οι πελάτες μας αγκάλιασαν την πρωτοβουλία ‘Stay Home Stay Updated’, αφού η συμμετοχή στο πρώτο μας webcast ήταν εντυπωσιακή. Σκοπεύουμε να παραμείνουμε ευέλικτοι στηρίζοντάς τους σε κάθε αλλαγή».