A- A+
Προσφορές επιβράβευσης με κέρδος ως 10% για αγορές ειδών σπιτιού, πληρώνοντας με κάρτα

Aνοιξιάτικες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτα, προϊόντων για το σπίτι, όπως επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών, λάνσαραν τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες τους παίρνουν πίσω ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής τους, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και το 10%.

Η ανταμοιβή αυτή μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Αποτελεί δηλαδή πραγματικό χρήμα, καθώς μειώνει τις επόμενες δαπάνες του κατόχου της κάρτας.

ADVERTISEMENT

Οι νέες προσφορές

Οι προσφορές που ενεργοποίησαν οι τράπεζες αφορούν τόσο ηλεκτρονικά, όσο και φυσικά καταστήματα.

Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις προσοχή χρειάζεται στην ημέρα που θα επιλέξετε να κάνετε την αγορά σας, καθώς τα αυξημένα ποσοστά επιβράβευσης ισχύουν μόνο σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.

Αναλυτικότερα, οι νέες προφορές ενισχημένης επιβράβευσης είναι οι εξής:

- Alpha Bank - Bonus

Προσφέρει 5πλάσιους πόντους σε σχέση με το κανονικό για όσους κάνουν τις αγορές τους τις Κυριακές έως και τις 27/10/2024 στα καταστήματα Κωτσόβολος του Αεροδρομίου της Αθήνας και του κέντρου της Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 43).

Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 20 Bonus πόντους ανά 1 ευρώ αγορών με οποιαδήποτε απλή κάρτα Bonus και 40 πόντους ανά 1 ευρώ με τις premium κάρτες της τράπεζας.

Το όφελος αντιστοιχεί σε 4% και 8% αντίστοιχα επί της αξίας κάθε συναλλαγής σας.

Για παράδειγμα με αγορές 100 ευρώ με Bonus κάρτα που σε μόνιμη βάση προσφέρει 4 Bonus πόντους ανά 1 ευρώ, θα συλλέγετε 2.000, αντί για 400 Bonus πόντους.

ADVERTISEMENT

- Eurobank - €πιστροφή

Έχει ενεργοποιήσει τις δύο ακόλουθες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης:

- ΙΚΕΑ

Από τη Δευτέρα 13.05 και κάθε Δευτέρα έως και 03.06, όλες οι αγορές στην ΙΚΕΑ αποκλειστικά με πιστωτικές κάρτες Eurobank, θα αποφέρουν όφελος 10%.

Η προσφορά ισχύει για αγορές τόσο στα καταστήματα ΙΚΕΑ, όσο και στο ΙΚΕΑ e-shop.


- 24home.gr

Κάντε τις ανοιξιάτικες αγορές για το σπίτι σας από το 24home.gr και κερδίστε 10% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 13.05.2024 έως και 25.05.2024 για όλες τις online αγορές.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.