A- A+
Προσφορές ...Αγ. Βαλεντίνου στις κάρτες από τις τράπεζες - Τι κερδίζετε αν τις χρησιμοποιήσετε

Κληρώσεις και ενισχυμένα ποσοστά επιβράβευσης στις κάρτες ενεργοποίησαν οι τράπεζες με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου.

Πρόκειται για ενέργειες που είτε μέσω διαγωνισμών ή σε όλες τις περιπτώσεις αγορών με κάρτα, οι πελάτες των τραπεζών επιβραβεύονται όταν την χρησιμοποιούν.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται πολυήμερες καμπάνιες που θα αναδείξουν μέσω κληρώσεων νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από μερικά ευρώ έως και αυτοκίνητα.

Όλες οι ενέργειες

Αναλυτικότερα, οι ενεργές καμπάνιες των τραπεζών είναι οι εξής:

- Τράπεζα Πειραιώς

Προσφορά 1

Προσφέρει επιβράβευση 20% σε όλα τα εστιατόρια στην Ελλάδα στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών.

Η προσφορά αφορά τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow και θα τεθεί σε ισχύ για μία ημέρα, την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής, έως του ποσού των 300 ευρώ, όποιο εστιατόριο κι αν επιλέξετε.

Προσφορά 2

Διοργανώνει διαγωνισμό για όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, με 3 νικητές συνολικά κάθε ημέρα έως και τις 29 Φεβρουαρίου.

Για τη συμμετοχή στις ημερήσιες κληρώσεις θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές αξίας 10 ευρώ και άνω η κάθε μία.

Κάθε συναλλαγή αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις.

Οι νικητές θα κερδίζουν την αξία της συναλλαγής τους, με όριο τα 100 ευρώ.

ADVERTISEMENT

- Attica Bank

Διοργανώνει διαγωνισμό για όσους χρησιμοποιήσουν τις πιστωτικές τους κάρτες για αγορές σε εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 100 τυχεροί θα κερδίσουν ο καθένας επιστροφή του συνολικού ποσού των αγορών που πραγματοποίησαν σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες επιχειρήσεων.

Το μέγιστο ποσό επιστροφής στο λογαριασμό τους είναι τα 50 ευρώ.


- Alpha Bank

Η τράπεζα θα κληρώσει 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα SUV bZ4X της ΤΟΥΟΤΑ και 75 δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ για αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι κάνουν συναλλαγές από 01.02.2024 έως και 14.04.2024 και όσοι αποκτήσουν νέα κάρτα Visa σε αυτό τιο διάστημα.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τις κάρτες Alpha Bank Visa που έχετε και όσες νέες αποκτάτε, τόσο περισσότερες συμμετοχές κερδίζετε.