A- A+
Προϊόντα τεχνολογίας με 5% όφελος με πιστωτικές της Εθνικής όλο το Σαββατοκύριακο

Αγορές προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών με 5% όφελος μπορούν να κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα go4more θα προσφέρει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 20 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πλην των σούπερ μάρκετ και των πρατηρίων καυσίμων.

Πρόκειται για το πρώτο Σαββατοκύριακο της χειμερινής περιόδου των εκπτώσεων, κατά τη διάρκεια του οποίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Αυτό σημαίνει ότι το όφελός σας για κάθε αγορά με πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, πέραν των μειωμένων τιμών λόγω εκπτώσεων, θα διαμορφώνεται σε 5%, μεταξύ άλλων στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

Η απόδοση των πόντων

Κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος · Oι επιπλέον πόντοι της Ενέργειας, θα αποδοθούν στις 10/02/2020.

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυργωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους έξτρα πόντους είναι να έχετε κατεβάσει στο κινητό σας την εφαρμογή «go4more app» και να την έχετε συνδέσει με την κάρτα σας μέχρι την Κυριακή 19/1.