A- A+
go4more: Σαββατοκύριακο με εκπτώσεις και έξτρα όφελος 5% στην κάρτα σας

Επιβράβευση ίση με το 5% της αξίας κάθε συναλλαγής θα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα στους κατόχους των καρτών της, στο πλαίσιο του go4more, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για το πρώτο Σαββατοκύριακο της χειμερινής περιόδου των εκπτώσεων, κατά τη διάρκεια του οποίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Έτσι, οι κάτοχοι των καρτών της Εθνικής Τράπεζας θα μπορούν να κερδίσουν τόσο από τις μειωμένες τιμές των συνεργατών της, όσο και από το έξτρα κέρδος σε πόντους στην κάρτα τους.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν το Σάββατο και την Κυριακή 20 πόντους go4more ανά 1 ευρώ αγορών, που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας κάθε αγοράς.

Η απόδοση των πόντων

Κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος · Oι επιπλέον πόντοι της Ενέργειας, θα αποδοθούν στις 10/02/2020.

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυργωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσετε τους έξτρα πόντους είναι να έχετε κατεβάσει στο κινητό σας την εφαρμογή «go4more app» και να την έχετε συνδέσει με την κάρτα σας μέχρι την Κυριακή 19/1.

Οι συνεργάτες που συμμετέχουν

Οι συναλλαγές για το 5% θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργαζόμενων με το Πρόγραμμα επιχειρήσεων, αποκλειστικά με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα go4more.

Από την Ενέργεια εξαιρούνται οι συναλλαγές στα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα πρατήρια καυσίμων και super market.

Ανακαλύψτε τους συνεργάτες του προγράμματος go4more