A- A+
Ποιες τράπεζες δίνουν δώρα με κάθε νέο στεγαστικό δάνειο - Οι 2 ενεργές προσφορές

Δώρα στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιβράβευσης των καρτών τους, προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους λάβουν νέο στεγαστικό δάνειο το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, μετά την εκταμίευση του δανείου ο πελάτης κερδίζει πόντους τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει στις συνεργαζόμενες με την τράπεζα επιχειρήσεις.

Με τον τρόπο αυτό μειώνει τα έξοδά του για την περίοδο μετά τη λήψη του δανείου, αφού μπορεί να εξαργυρώσει την ανταμοιβή σε προϊόντα που ούτως ή αλλιώς θα αγόραζε.

Οι δύο ενεργές προσφορές

Αυτήν την περίοδο τέτοιου είδους προσφορές έχουν ενεργοποιήσει οι Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. ΟΙ όροι τους είναι οι εξής:

  • Eurobank

Σε κάθε στεγαστικό ή επισκευαστικό δάνειο που θα εκταμιευθεί έως και το τέλος Μαρτίου, η τράπεζα προσφέρει τα εξής:

- 100 ευρώ €πιστροφή αν αποκτήσετε νέα πιστωτική κάρτα που θα εκδοθεί έως και τις 30/4

- Δωρεάν ασφάλιση του περιεχομένου του σπιτιού για ένα χρόνο από την Eurolife FFH

- Επιβράβευση 10% στην ΙΚΕΑ σε ευρώ €πιστροφή για 6 μήνες

- Έκπτωση 15% για μία αγορά στο ΠΛΑΙΣΙΟ με κουπόνι διάρκειας 6 μηνών

ADVERTISEMENT


  • Τράπεζα Πειραιώς

Σε κάθε νέο στεγαστικό δάνειο, για το οποίο η αίτηση θα γίνει έως και τις 28 Φεβρουαρίου και υπό την προϋπόθεση ότι θα εκταμιευθεί εντός του 2023, η τράπεζα προσφέρει δώρο 100.000 yellows.

Ο πελάτης θα πρέπει να είναι μέλος του προγράμματος και να διαθέτει κάρτα της τράπεζας που συμμετέχει στο πρόγραμμα για να εξαργυρώσει τα yellows του.

Η αξία του δώρου ανέρχεται σε 200 ευρώ. Μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα yellow.