A- A+
Online εγγραφή στο e-banking της Alpha Bank και από επιχειρήσεις - Στα 12 ευρώ το κόστος

Τη δυνατότητα εγγραφής στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες δίνει πλέον η Alpha Bank και σε επιχειρήσεις που είναι πελάτες της, χωρίς καμία επίσκεψη σε κατάστημα.

Η δυνατότητα online εγγραφής είναι διαθέσιμη για όλες τις Ατομικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις με έναν Νόμιμο Εκπρόσωπο ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή (ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ κ.α.), και αφορά υφιστάμενους Πελάτες της Alpha Bank.

Για την εγγραφή σας θα πρέπει:

• να διαθέτετε έναν εταιρικό λογαριασμό καταθέσεων σε Ευρώ στην Alpha Bank και τα νομιμοποιητικά έγγραφα που έχετε υποβάλει να είναι σε ισχύ,

• να είστε Πελάτης της Τράπεζας, είτε εγγεγραμμένος στο e-Banking για Ιδιώτες είτε να διαθέτετε μια ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα έκδοσης Alpha Bank.

Έτσι, μπορείτε άμεσα να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας παρέχει το e-Banking για Επιχειρήσεις και να αποκτήσετε ολοκληρωμένη εικόνα για όλα σας τα προϊόντα, να εξοφλείσετε λογαριασμούς, κάρτες και δάνεια, να πληρώσετε προμηθευτές και συνεργάτες σας και να οργανώσετε τη μισθοδοσία του προσωπικού σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι με την online εγγραφή σας στο e-Banking για Επιχειρήσεις αποκτάτε αυτόματα και την υπηρεσία myAlpha Code το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 12 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης

* Οδηγίες βήμα - βήμα για online εγγραφή στο e-banking της τράπεζάς σας