A- A+
Online εγγραφές πελατών σε 15 λεπτά για ελεύθερους επαγγελματίες από την Τράπεζα Πειραιώς - Η διαδικασία

Την υπηρεσία Digital Onboarding, την εξ αποστάσεως έναρξη τραπεζικής σχέσης, προσφέρει πλέον η Τράπεζα Πειραιώς σε ελεύθερους επαγγελματίες και όσους διαχειρίζονται ατομικές επιχειρήσεις.

Μέσω αυτής, η εγγραφή του νέου πελάτη γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, από smartphone που υποστηρίζει λειτουργικό iOS ή android και έχει εγκατεστημένο το winbank mobile app.

Mε τη χρήση της υπηρεσίας, ο νέος πελάτης αποκτά επαγγελματικό λογαριασμό όψεως (εμπορικό λογαριασμό), επαγγελματική χρεωστική κάρτα (business debit) και πρόσβαση στα κανάλια ψηφιακής εξυπηρέτησης της winbank, σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Η άντληση των στοιχείων

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επαγγελματίες που διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, κωδικούς TAXISnet και είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα.

Η άντληση των στοιχείων του πελάτη γίνεται αποκλειστικά μέσω διασύνδεσης με το gov.gr, ενώ για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

Αυτό επιτρέπει στους επαγγελματίες που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή είναι ΑμεΑ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης να γίνουν πελάτες της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα.

Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με προβλήματα ακοής από εκπροσώπους που έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

ADVERTISEMENT

Ποιους αφορά

Αναλυτικότερα, την υπηρεσία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

- Ελεύθεροι Επαγγελματίες
- Εκπρόσωποι Ατομικών Επιχειρήσεων
- Από 18 ετών και άνω
- Έλληνες υπήκοοι
- Με Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας
- Με κωδικούς taxisnet,
-  Mε επικαιροποιημένα στοιχεία στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας