A- A+
Λοταρίες από τις τράπεζες για όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους - Οι 5 κληρώσεις

Αρκετούς διαγωνισμούς διοργανώνουν οι τράπεζες αυτήν την περίοδο, τόσο για υφιστάμενους, όσο και για νέους πελάτες, μοιράζοντας πλούσια δώρα.

Οι προσφορές αυτές έχουν ενεργοποιηθεί τόσο στα καταναλωτικά δάνεια, όσο και στις κάρτες, δίνοντας κίνητρο λήψης μίας νέας χρηματοδότησης ή αύξησης της χρήσης του πλαστικού χρήματος στις καθημερινές συναλλαγές.

Τα δώρα ποικίλουν και είναι είτε χρηματικά ή σε είδος, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητα ή ταξίδια.

Όλες οι κληρώσεις

Αναλυτικότερα, οι 5 διαγωνισμοί που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε εξέλιξη είναι οι εξής:

- Alpha Bank / Καταναλωτικό δάνειο

Η τράπεζα θα κληρώσει 20 δωροκάρτες αξίας 500 ευρώ από τα ΙΚΕΑ σε όσους κάνουν αίτηση και αποκτήσουν το online καταναλωτικό της δάνειο από 19.02.2024 έως 25.03.2024.

Με την εκταμίευση του δανείου μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση για μία από τις 20 δωροκάρτες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές online ή στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Ο λόγος γίνεται για το δάνειο myAlpha Quick Loan, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω των ψηφιακών καναλιών της τράπεζας.

Δεν χρειάζεται να στείλετε κανένα έγγραφο, αρκεί να είναι ενημερωμένα όλα τα στοιχεία σας και το αίτημα αξιολογείται στη στιγμή. Εφόσον εγκριθεί, λαμβάνετε άμεσα το ποσό στο λογαριασμό σας.

Εξάλλου, αν λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας στην Alpha Bank και κάνετε αίτηση έως 30.06.2024, το επιτόκιο του δανείου σας είναι 3% χαμηλότερο. Άρα, φτάνει το 12,00%.

ADVERTISEMENT


- Alpha Bank / Κάρτες Visa

Η τράπεζα θα κληρώσει 2 ηλεκτρικά αυτοκίνητα SUV bZ4X της ΤΟΥΟΤΑ και 75 δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ για αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι κάνουν συναλλαγές από 01.02.2024 έως και 14.04.2024 και όσοι αποκτήσουν νέα κάρτα Visa σε αυτό τιο διάστημα.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τις κάρτες Alpha Bank Visa που έχετε και όσες νέες αποκτάτε, τόσο περισσότερες συμμετοχές κερδίζετε.

Οι κάρτες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι οι εξής:

- Χρεωστικές κάρτες: Enter Bonus Visa, Enter Visa και Aegean Bonus Visa

- Πιστωτικές κάρτες: Alpha Bank Bonus Visa, Aegean Bonus Visa, Aegean Bonus Visa Premium και Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa

- Προπληρωμένη κάρτα bleep Χαμόγελο Visa

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2 μεγάλες κληρώσεις. Η πρώτη στις 28.03 για συναλλαγές ή νέες κάρτες από 01.02.2024 έως και 08.03.2024 και η δεύτερη στις 24.04 για αγορές που κάνετε ή νέες κάρτες που αποκτάτε από 09.03.2024 έως και 14.04.2024.

ADVERTISEMENT

- Εθνική Τράπεζα / Πιστωτικές κάρτες

Η τράπεζα διοργανώνει κλήρωση για όσους αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα μέσω των ψηφιακών της καναλιών.

Η αίτηση θα πρέπει να γίνει έως τις 18 Μαρτίου και μετά την παραλαβή της κάρτας ο δικαιούχους μπαίνει στην κλήρωση εάν πραγματοποιήσει αγορές αξίας 30 ευρώ και άνω μέχρι τις 30 Απριλίου.

Συνολικά θα κληρωθούν:

- 15 δωροεπιταγές αξίας €100 η καθεμία για ΙΚΕΑ

- 15 δωροεπιταγές αξίας €100 η καθεμία για Σκλαβενίτη

ADVERTISEMENT

- Τράπεζα Πειραιώς / Πιστωτικές κάρτες

Η τράπεζα διοργανώνει διαγωνισμό για όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, με 3 νικητές συνολικά κάθε ημέρα έως και τις 29 Φεβρουαρίου.

Για τη συμμετοχή στις ημερήσιες κληρώσεις θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές αξίας 10 ευρώ και άνω η κάθε μία.

Κάθε συναλλαγή αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις.

Οι νικητές θα κερδίζουν την αξία της συναλλαγής τους, με όριο τα 100 ευρώ.

ADVERTISEMENT

- Eurobank / Πιστωτικές κάρτες Visa

Για κάθε αγορά από 150 ευρώ και πάνω που κάνετε με την κάρτα σας από 29.01.2024 έως 18.03.2024, κερδίζετε 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Στην ενέργεια συμμετέχουν όλες οι πιστωτικές κάρτες Eurobank Visa, ανεξάρτητα του πότε έχουν εκδοθεί.

Ισχύει δηλαδή τόσο για υφιστάμενες κάρτες, όσο και για νέες που θα εκδοθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Συνολικά θα κληρωθούν 4 τυχεροί που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους ήρωες της Disney μαζί με την οικογένειά τους.

Το δώρο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δωρεάν μετακινήσεις στην πόλη.