A- A+
Πετρέλαιο θέρμανσης με επιβράβευση ως 6% από την τράπεζά σας - Οι 3 νέες προσφορές

Τη δυνατότητα προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης με ενισχυμένη επιβράβευση, αν πληρώσουν με την κάρτα τους, έχουν αυτήν την περίοδο οι πελάτες τριών τραπεζών.

Μέσω αυτών, ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει πίσω ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής του, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να δαπανήσει σα να πρόκειται για πραγματικό χρήμα για δωρεάν ή με έκπτωση αγορές.

Αυτήν την στιγμή 3 τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει για τους πελάτες τους προσφορές της συγκεκριμένης κατηγορίας, προσφέροντας επιβράβευση που φτάνει έως το 6%.

Επιπλέον, αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Μπορείτε να βρείτε το ακριβές όφελος που έχετε από τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας σας μέσω του εργαλείου σύγκρισης προθεσμιακών καταθέσεων του Moneyonline.

Παράδειγμα

Για παράδειγμα αν η επιβράβευση ανέρχεται σε 6% και αγοράσετε πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 1.000 ευρώ, θα κερδίσετε ανταμοιβή αξίας 60 ευρώ.

Αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί στη συνέχεια σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Επειδή το δίκτυο συνεργατών των προγραμμάτων επιβράβευσης είναι ευρύ, είναι σίγουρο πως θα βρείτε μία επιχείρηση που ούτως ή αλλιώς είστε πελάτης ή διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και πρατήρια καυσίμων. Ως εκ τούτου, η επιβράβευση που κερδίζετε είναι πραγματικό χρήμα.

ADVERTISEMENT

Οι 3 καλύτερες προσφορές

Αυτήν την περίοδο οι τράπεζες που έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα, είναι οι εξής:

Eurobank

Η προσφορά ισχύει για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια ελίν, εφόσον η πληρωμή γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Αν αγοράσετε 400 λίτρα και άνω, θα κερδίσετε το 3% της αξίας της συναλλαγής σε ευρώ €πιστροφή.

Η παραγγελία θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στα 2106241600 ή 8011180211 και η παράδοση θα πρέπει να είναι εντός της Αττικής.

Στην περίπτωση που τα λίτρα που θα αποκτήσετε είναι λιγότερα από 400, το ποσοστό επιβράβευσης πέφτει στο 1%.

Τέλος, η παράδοση του πετρελαίου και η πληρωμή θα πρέπει να γίνει έως και τις 2 Μαρτίου.

ADVERTISEMENT

Εθνική Τράπεζα

Χρησιμοποιήστε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έως 31/03 για αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στην ενέργεια και κερδίστε:

- 6% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση πιστωτικής κάρτας

- 3% της αξίας των συναλλαγών σας με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Η προσφορά ισχύει για αγορές πετρελαίου θέρμανσης αξίας 300 ευρώ και άνω και αφορά επιλεγμένα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Συγκεκριμένα κερδίζετε 24 go4more πόντους ανά 1 ευρώ με πιστωτική κάρτα και 12 go4more πόντους ανά 1 ευρώ με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 18108 ή στο 2102827940.

ADVERTISEMENT

Τράπεζα Πειραιώς

Προσφέρει επιβράβευση έως 6% σε yellows για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια Shell, ενώ διοργανώνει κλήρωση μέσω της οποίας 100 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ για αγορά καυσίμων κίνησης.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των καρτών της τράπεζας κερδίζουν 30 yellows ανά 1 ευρώ αγορών πετρελαίου θέρμανσης αξίας έως 500 ευρώ και 10 yellows ανά 1 ευρώ για το υπερβάλλον ποσό.

Το όφελος στα πρώτα 500 ευρώ ανέρχεται σε 6% και στο υπερβάλλον ποσό σε 2%.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά να γίνει με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα, από τις 19 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Απριλίου.

Η αγορά μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 18330 ή σε οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα πρατήρια Shell.