A- A+
Επιβράβευση ως 20% με κάρτα στις αλυσίδες τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ειδών σπιτιού

Αγορές σε αλυσίδες με είδη τεχνολογίας, έπιπλα και οικιακές συσκευές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτήν την περίοδο με την κάρτα σας και να κερδίσετε ενισχυμένη επιβράβευση.

Με τον τρόπο αυτό κάνετε τις αγορές με έξτρα κέρδος. Έτσι, ένα σημαντικό μέρος της αξίας των συναλλαγών σας σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις σας επιστρέφεται.

Η ανταμοιβή αυτή αποτελεί πραγματικό χρήμα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δωρεάν ή με έκπτωση αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος.

Πού κερδίζετε περισσότερα

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο είναι ενεργές οι ακόλουθες προσφορές

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

1.Συσκευές Samsung

Με κάρτες Bonus της Alpha Bank κερδίζετε 40 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (8% επί της αξίας των προϊόντων) στις αγορές οικιακών συσκευών Samsung (ψυγεία, πλυντήρια, φούρνοι, εντοιχιζόμενες συσκευές).

Η προσφορά ισχύει έως και τις 10/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


2. Ασύρματες σκούπες Bosch

Κερδίστε δώρο από 10.000 έως 25.000 bonus πόντους, πέραν της μόνιμης επιβράβευσης, αγοράζοντας σκούπες Stick Bosch, με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 10/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


3. Smartphones

Με κάρτες go4more της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 80 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (20% επί της αξίας των προϊόντων) στις αγορές smartphones αξίας 199 ευρώ και άνω.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 11/6 και από αυτήν εξαιρούναι προϊόντα της Apple. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς



Public

Smartphones

Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζετε 100 yellows ανά 1 ευρώ αγορών (20% επί της αξίας της συναλλαγής σας), σε κάθε αγορά smartphone αξίας από 199 ευρώ και άνω (Εξαιρούνται τα Apple).

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως και τις 11/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


ΠΛΑΙΣΙΟ

Τηλεοράσεις

Πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή, κερδίζετε 20% σε ευρώ €πιστροφή, στις αγορές τηλεοράσεων αξίας 499 ευρώ και άνω.

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως και τις 8/6. Δείτε εδώ τα προϊόντα της προσφοράς


ΙΚΕΑ

Είδη σπιτιού - έπιπλα

Κάντε τουλάχιστον 3 αγορές, αξίας 50 ευρώ και άνω η κάθε μία, με κάρτες go4more της Εθνικής Τράπεζας έως και τις 15/8 και κερδίστε δώρο 6.000 go4more πόντους.

Οι πόντοι αυτοί είναι επιπλέον της μόνιμης επιβράβευσης που κερδίζετε στην ΙΚΕΑ με κάρτες της τράπεζας.