A- A+
Νέες πιστωτικές κάρτες μέσω e-banking με δώρα από τις τράπεζες - Όλες οι προσφορές

Κίνητρα στους πελάτες τους για να αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα δίνουν αυτήν την περίοδο οι τράπεζες, προσφέροντας δώρα στις νέες εκδόσεις.

Ειδικότερα, μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης προσφέρουν σε όσους κάνουν αίτηση για νέα κάρτα μέσω του e-banking, συγκεκριμένη ανταμοιβή.

Με τον τρόπο αυτό ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες από το δίκτυο των συνεργατών κάθε τράπεζας.

Οι ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο είναι ενεργές οι ακόλουθες προσφορές:

Eurobank

Για αιτήσεις νέων πιστωτικών καρτών που θα γίνουν μέσα από το e-Banking από 03.05.2022 έως και 15.06.2022, η τράπεζα δίνει δώρο ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο εσωτερικού της AEGEAN.

Μετά την έκδοση της κάρτας σας το δώρο αποδίδεται εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές συνολικής αξίας 50 ευρώ και πάνω έως τις 15.07.2022.

Η προσφορά ισχύει για τις ακόλουθες κάρτες: Visa Classic ή Gold, Mastercard Classic ή Gold, Personal Banking Visa, COSMOTE World Mastercard.


Τράπεζα Πειραιώς

Όσοι αποκτήσουν νέα πιστωτική κάρτα, με αίτηση μέσω e-banking και πραγματοποιήσουν μία αγορά ανεξαρτήτως ύψους έως και τις 16.07.2022, θα κερδίζουν πολλαπλάσια επιβράβευση ως δώρο καλωσορίσματος.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα δίνει δώρο 10.000 yellows στις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος σε σχέση με το κανονικό στις υπόλοιπες κάρτες.

Η προσφορά ισχύει για τις ακόλουθες κάρτες: Visa Classic, Visa Gold, Mastercard και University Visa (10.000 yellows), Miles & More World Mastercard, AB Plus Mastercard Credit, Olympiacos F.C. Mastercard, Olympiacos B.C. World Mastercard, Panathinaikos F.C. Visa, Aris Β.C. Mastercard, AEK F.C. Mastercard, ΟFI F.C. VISA (Classic και χρυσές, δώρο x3).


ADVERTISEMENT


Εθνική Τράπεζα

Τόσο στους παλαιούς, όσο και στους νέους κατόχους πιστωτικών της καρτών, επιστρέφει το 5% της αξίας των λογαριασμών ρεύματος που θα πληρώσουν, ανεξάρτητα από τον πάροχό τους.

Η προσφορά ισχύει για πληρωμές από τα ψηφιακά κανάλια της Εθνικής Τράπεζας και με πάγιες εντολές, με μέγιστο συνολικό ποσό επιβράβευσης 75 ευρώ, που αντιστοιχεί σε λογαριασμούς αξίας 1.500 ευρώ.

Οι πληρωμές πρέπει να γίνουν έως και τις 31 Αυγούστου.


Alpha Bank

Δεν έχει ενεργοποιήσει κάποια ειδική προσφορά αυξημένης επιβράβευσης, ωστόσο σε όλες τις νέες πιστωτικές κάρτες δίνει δώρα.

Στις κάρτες Bonus, ανάλογα με τον τύπο τους, η τράπεζα προσφέρει δώρο από 3.000 έως 10.000 Bonus πόντους.

Από την άλλη, στην Affinity Mastercard δίνει δώρο 30 Affinity euros για την πρώτη αγορά σε κατάστημα ZARA